Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket nappal le szoktak szólítani? Tetszik ez vagy sem?
Figyelt kérdés
Sok pasi jár a szórakozóhelyekre csajozni,de a többségüket lekoptatják.
Titeket nappal mennyire szoktak leszólítani ismerkedés céljából?
Boltban,utcán,tömegközlekedésen,stb..
Ha normálisan megszólítana egy szimpatikus,de vadidegen férfi,akkor szeretnétek vele megismerkedni vagy elutasítanátok a közeledését?
2018. szept. 3. 12:49
1/5 anonim válasza:
Semennyire nem szoktak leszólítani. Örülök neki.
Egyrészt van párom, nem érdekel más, másrészt mi alapján szólítana le boltban meg utcán? Cukin rakom a tejet a kosárba? Szexin pakolok a szalagra? Vágykeltően nézek körül a zebránál? Vagy mi? El tudom képzelni, micsoda fantasztikus érzelmek vezetnének az ilyen random leszólításhoz. :D Inkább nem kérek belőle.
2/5 anonim válasza:
Nem szoktak leszólítani, nappal dolgom van, nem csak lófrálok.
3/5 anonim válasza:
Utcán leszólítgatni random lányokat pronyó dolog, mondom ezt férfiként.
4/5 anonim válasza:
Engem egyszer szólított le valaki. Nagyon kedves volt,megkérdezte,hogy lenne-e kedvem meginni vele egy kávét. Akkor nemet mondtam, mert volt párom, de szerintem ebben semmi ciki nincs. Nem értem azokat a nőket, akik azt mondják, hogy őket ne szólítgassák le, aztán meg panaszkodnak, hogy a férfiak már nem kezdeményeznek. Ha leszólít(ana) egy férfi, és még tetszene is elsőre, valószínűleg benne lennék egy kávéban, ha nem tetszene, kedvesen megköszönném és azt mondanám, hogy párom van...Szerintem ez nem ciki, elég nehéz ismerkedni, ez is egy lehetőség
5/5 anonim válasza:
Persze, nincs azzal semmi gond, ha valaki normálisan szólít le, de én nappal dolgozom. :-) Max. a netre nézek fel időnként kicsit lazítani. :-) Reggel már korán indulok, munka után még van más programom is, plusz az utazási idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!