Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit gondolnátok ha a partneretek egy ilyen cipőbe érkezne a randira?
Figyelt kérdés
Természetesen nőiesen felöltözve egy ízléses ruhával párosítva. De nem az a kifejezett nőies elegancia.
2019. ápr. 29. 22:46
11/22 anonim válasza:
Ez inkább tűnik valami párezer forintos kínai surranónak, mint 500 eurós luxuscipőnek 😃 gondolom neked is az előbbi van, és nem az, amit linkeltél 😃
Őőhhmm... nem az én stílusom az ilyen. Ezt az ilyen telepi prolikból nézem ki, esetleg deszkás csajsziból. Én nem ilyen lányt keresek. Viszont aki meg ilyet keres, annak így fogsz tetszeni! Szóval hordd bátran, ha ez mutatja legjobban a személyiségedet! 🙂
12/22 anonim válasza:
Őszinte legyek? Ha csak nem lennék lábfétises, valszeg észre sem venném... :)
13/22 anonim válasza:
Azt hogy elment az esze ha egy szar, ízléstelen kínai vacakért kiad 150e Ft-ot. Szóba sem állnék vele ha neki a ruha fontosabb mint az ember.
14/22 anonim válasza:
szemetet levinni, kirándulni, rokonlátogatni ok, első benyomásnak valami nőiesebb darabot válassz :)
15/22 anonim válasza:
Ha fehér bokazokniban jön benne, esetleg mezítláb, akkor szuper lenne.
16/22 anonim válasza:
Hát, elég fura...De az egyik képen, ahogy a csaj fel van öltözve hozzá, az még tényleg elegánsnak mondható.Bár nekem akkor se nagyon jön be a blézer, sportcipö kombináció.Szerintem ha az összhatás ápolt, csinos, akkor bármi lehet rajtad, észre sem fogja venni.
17/22 anonim válasza:
Sportcipö is lehet szép egyébként nőies ruhával, akár szoknyával is, de nem az olyan cipő, amit linkeltél.Ízléses ruhával inkább egyszínű és mindenképp laposabb talpu sportcipőt érdemes szerintem kombinálni.visszafogottabb színekkel,pl fehér,ezüstös.Tehát valami csajosabb darabbal.
18/22 anonim válasza:
Gusztustalan ízléstelen proli szar. Erős a gyanúm, hogy ott érne véget a randi.
20/22 anonim válasza:
Ìzlèstelen ès primitìv.
Ez 500 EUR?
Èn 3-t se adnèk èrte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!