Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lanyok! Aki mondana velemenyt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Aki mondana velemenyt rolam annak orulnek ha jelezne mivel van egy lany akit megszeretnek ismerni viszont felek tul ronda vagyok hogy szoba alljon velem :/ ki segit?

Figyelt kérdés
(Olyan aki nem varja el hogy kepfeltoltesre tegyek kepet hanem normalis feluleten engedi)
2019. ápr. 27. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem is mondhatna egy lány :)
2019. ápr. 27. 16:09
 2/9 anonim ***** válasza:
Mit jelent az a normális felület? Kèpfeltöltès mèrt nem jó? Ott is csak az látja akinek küldesz linket. Amugy èn szivesen mondok, ha irsz
2019. ápr. 27. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Ketteskènek is mondom de amelyik a p.csèröl küld azzal megetetem 😘
2019. ápr. 27. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
1. Bocsi
2019. ápr. 27. 16:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi a normális felület neked? Kinézet alapján csak fél véleményt lehet alkotni. Az a lány látja a viselkedésedet, hallja a beszédedet. Teljesen más, mintha csak egy képet látna rólad. Bármilyen jól nézhetsz ki, ha gáz a viselkedésed, nem fogsz kelleni neki. Szerencsére fordítva is igaz. Attól, hogy szerinted ronda vagy, még lehet esélyed nála. L.
2019. ápr. 27. 18:14
 6/9 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy kamu mail fiok? De ilyen hozzaallas mellett mindegy.
2019. ápr. 27. 19:03
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os akkor kuldjed
2019. ápr. 27. 19:11
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok otthon telefonon meg bonyolult kepet feltolteni ;)
2019. ápr. 27. 19:30
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
3 kattintásomba telik telefonról kèpet felrakni bárhová. Csak tudnám mèrt teszel fel ilyen kèrdèst ha utánna kifogásokat keresel.
2019. ápr. 27. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!