Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak az olyan férfiak állnak velem szóba, akiknek rengeteg “lánybarátjuk” van? Az ilyen férfiaknak mi a jó abban, hogy csak nőkkel veszik körbe magukat, és alig van férfi barátjuk?
Figyelt kérdés
2018. nov. 30. 19:30
1/7 anonim válasza:
Ha arra gondolsz,mièrt a nők kedvence típusra buksz,akkor a válasz:mert te is a bűvkörükbe kerülsz.Tudat alatt te is azokhoz vonzódsz,akiknèl be kell àllni a sorba.
2/7 anonim válasza:
Mert az ilyen személyiség típusokhoz vonzódsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Az hogy ezek a férfiak ilyenek, csak hónapok után derül ki, először jól leplezik.
2018. nov. 30. 19:42
4/7 anonim válasza:
Pont ilyen férfi vagyok, én azért barátkozom mindig a lányokkal ,mert ők érdeklnek, vonzanak, sokkal kellemesebben érzem magam a társaságukban, mondjuk csak olyanokkal vagyok jóban, akikhez vagy testileg vagy lelkileg kötődök valamilyen szinten, mivel szingli vagyok, így nem tartozom elszámolással senkinek. A férfitársaim hidegen hagynak, néhány fiú barátom van, többre nincs szükségem.
5/7 anonim válasza:
#3 nem lehet ezt hónapokig leplezni.
Egyes viselkedésminták, tulajdonságok együtt járnak, összefüggés van köztük.
Az ilyen típusú személyiséget tartod vonzónak.
6/7 anonim válasza:
Nem teljesen értem mi ezzel a baj? Én ilyen vagyok. És akkor mi van?
Azért csinálom, mert nem érdekel a foci, a sör, az autók, a videójátékokról beszélni, viszont érdekel a pszichológia, a tartalmas beszélgetés, hogy ki mit hogy gondol, érez.
Na ezzel elég sok srácot ki is zártam a barátkozás esélyétől (persze azért nem mindenkit), de sokkal jobban megértem magam nőkkel, de az nem jelenti azt, hogy bármit is akarnék tőlük.
7/7 anonim válasza:
Egyrészt van miből válogatniuk.Másrészt nem kell más férfiak hülyeségeit hallgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!