Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi volt a jeletek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a jeletek az oviban és randin szóba jönnek-e az akkori évek is?

Figyelt kérdés

Milyen vicces óvodai történeteitek vannak, melyekkel megmosolyogtattátok a randi partnereiteket?

Kort is írjatok.

2019. jan. 17. 02:47
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gomba. Ami a vicces ebben hogy nem ehetek gombát mert allergias vagyok rá. Soha nem értettem hogy miért pont gomba, amikor pont hogy nem ehetek belőle egy kis darabot se :) XD
2019. jan. 17. 03:31
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Esernyő. Nem szoktam randin ovis sztorikról mesélni, mert eddig mindig gügyörészés lett a vége meg azzal szivattak, amit magamról mondtam, mintha olyan vicces lenne. Meg nem is volt akkora cucc az ovis időszakom, egy évet jártam és untam a többiek dedós viselkedését, pedig nem voltam hű, de komoly én sem, csak máshogy neveltek.

22N

2019. jan. 17. 04:48
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Szivecske

Amit osszetortek mar 6eves koromban szoval tokre illik hozzam

2019. jan. 17. 06:45
 4/32 anonim ***** válasza:
5%
én vagyok az egyetlen, aki alig emlékszik valamire oviból? Direkt emlékem nincs is, csak emlékszem hogy emlékeztem pár dologra. (1.Utáltam a zenét amit engedtek a folyosón, túl dedós volt (anyám otthon 60-as, 70-es rockot engedett) 2.egyik ovistársam rámakadt és követetett folyamat, de alig beszélt. Eléggé creeped out voltam, 3. Csak én tudtam olvasni az asztalomnál, így én olvastam)
2019. jan. 17. 06:48
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

2-es,nekem is esernyő volt. :D Én nem szerettem, mert mindenkinek tök jó jele volt, nekem meg az unalmas esernyő jutott. A kérdésre válaszolva nem volt még ilyen, szinte semmire nem emlékszem óvodás koromból.

24/L

2019. jan. 17. 06:51
 6/32 anonim ***** válasza:
83%

Bocs, hogy idepofátlankodom, de az, hogy nekem pillangó volt, ugye nem túl b#zis ? :D

32/f

2019. jan. 17. 06:57
 7/32 anonim ***** válasza:
Halacska, nekem a horoszkópom is az. Egyiknek se tulajdonítok semmi jelentőséget:D
2019. jan. 17. 07:10
 8/32 anonim ***** válasza:
73%

2: nekem is!

De nálunk az a fiúknak volt kiosztva

F

2019. jan. 17. 07:11
 9/32 peca1000 ***** válasza:
93%

Fiúként virág volt a jelem, ez maradt :)

A lányok kötötték be a cipőmet, erre emlékszen :)

2019. jan. 17. 07:16
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

Lázmérő 🙂 ...szóba éppen sose jött, de aranyos dolog ilyesmiről is beszélgetni

43/N

2019. jan. 17. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!