Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi volt a jeletek az oviban és randin szóba jönnek-e az akkori évek is?
Milyen vicces óvodai történeteitek vannak, melyekkel megmosolyogtattátok a randi partnereiteket?
Kort is írjatok.
Esernyő. Nem szoktam randin ovis sztorikról mesélni, mert eddig mindig gügyörészés lett a vége meg azzal szivattak, amit magamról mondtam, mintha olyan vicces lenne. Meg nem is volt akkora cucc az ovis időszakom, egy évet jártam és untam a többiek dedós viselkedését, pedig nem voltam hű, de komoly én sem, csak máshogy neveltek.
22N
Szivecske
Amit osszetortek mar 6eves koromban szoval tokre illik hozzam
2-es,nekem is esernyő volt. :D Én nem szerettem, mert mindenkinek tök jó jele volt, nekem meg az unalmas esernyő jutott. A kérdésre válaszolva nem volt még ilyen, szinte semmire nem emlékszem óvodás koromból.
24/L
Bocs, hogy idepofátlankodom, de az, hogy nekem pillangó volt, ugye nem túl b#zis ? :D
32/f
2: nekem is!
De nálunk az a fiúknak volt kiosztva
F
Fiúként virág volt a jelem, ez maradt :)
A lányok kötötték be a cipőmet, erre emlékszen :)
Lázmérő 🙂 ...szóba éppen sose jött, de aranyos dolog ilyesmiről is beszélgetni
43/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!