Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mi volt a jeletek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi volt a jeletek az oviban és randin szóba jönnek-e az akkori évek is?

Figyelt kérdés

Milyen vicces óvodai történeteitek vannak, melyekkel megmosolyogtattátok a randi partnereiteket?

Kort is írjatok.

2019. jan. 17. 02:47
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Megácsoltad a kalapot. Még jó, hogy faxkalap volt. 🤣
2019. jan. 17. 09:29
 22/32 anonim ***** válasza:
19. De nem tudom hogy a pasik mit szólnának hozzá, ha ezt előhoznám. :D
2019. jan. 17. 09:29
 23/32 A kérdező kommentje:
22, jajj ne bohóckodj már, szerintem tök jó a karika. Meggyűrűzésre vártál már akkor is. 😁
2019. jan. 17. 09:32
 24/32 anonim ***** válasza:
85%
#23 mai fejjel persze, de gyerekként... Amikor mindenki másnak korona, meg hegedű, meg hintó lovakkal meg egy konkrét kastéllyal de neked csak egy karika, az úgy nem az igazi. Még ha korong lenne, de nem, még a festéket is elspórolták. :D
2019. jan. 17. 09:37
 25/32 anonim ***** válasza:
#13 nem egy nagy megfejtés. :D
2019. jan. 17. 09:57
 26/32 A kérdező kommentje:
Igen, a célom az összes itteni nővel szerelembe esni. 😄
2019. jan. 17. 10:02
 27/32 anonim ***** válasza:
72%

Nekem gomba volt. De előtte voltam halacska és szék is.

Nem sok jót tudok mesélni az oviról, nem szerettem és volt egy csúnya balesetem is.

29/N

2019. jan. 17. 10:04
 28/32 A kérdező kommentje:
Miféle baleset?
2019. jan. 17. 10:16
 29/32 anonim ***** válasza:
72%

2 évig szék volt a jelem, aztán másik oviban pöttyös kancsó. Mind a kettőt gyűlöltem, szintén azért, mert mindenki másnak tök menő jele volt, nekem meg ezek maradtak :D. Volt már jópár randim, de eddig ez soha nem került szóba :D.

24/N

2019. jan. 17. 10:41
 30/32 anonim ***** válasza:
84%
Az én jelem napocska volt! 🌞 Én voltam az óvónők megtestesült rémálma és anyáméké is Jópár emlékem megmaradt. A fiúkat ütöttem, vertem és nagyon sokszor megszöktem az oviból. Norbi volt a legjobb barátom és az óvónéni rajtakapott minket, mikor mutogattuk egymásnak kinek mije van a ruha alatt. 😁 A mai napig emlékszem rá,hogy néz ki az ovi bejárati ajtaja, mert sokszor kellett a sarokban állnom és a mellette lévő ablakon bámultam mindig kifelé, ami pont a bejárati ajtóra nézett. Nem, ezekről nem szoktam egyébként mesélni senkinek.
2019. jan. 17. 11:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!