Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, első randi után ki hozza szóba a továbbiakat?
A pasik vagy ti szoktátok megkérdezni, hogy mikor taliztok legközelebb -ha ugyan van ilyen szándék- ?
Vagy meg szoktátok beszélni hogy milyen volt a randi? Az úgy gáz, hogy mérlegelik a felek. Nem?
Ird meg neki, hogy milyennek lattad a randi alapjan. Meg aznap. Oszinten. Nem kell kerulgetni a kasat. Ha viszonozza, akkor utana van ertelme masodik randit kerni, termeszetesen a ferfinak. Ha mismasol, akkor nem randit kell kerni, hanem megkoszonni a lehetoseget.
42F
A nők többsége annyit szokott mondani, hogy jól érezte magát és pont. A férfiak többsége megköszöni a lehetőséget és a bizalmat és elbúcsúzik. Ha ott helyben úgy dönt, hogy akar folytatást, akkor kezdeményez egy új találkát, de ez 2 élű fegyver,mert könnyen lehet belőle egy visszautasítás is. Nekem volt ilyen randim és 2 órán keresztül végig röhögtük a beszélgetést és azt hittem, hogy van esélyem, de egy voltam a sok közül. Akkor ez olyan szinten fejbe vágott, hogy hetekig próbáltam rájönni, mit hibáztam, de feleslegesen. Aki rutinos,az nem kérdez rá ott helyben, vár 1-2 napot és akkor dobja fel a randi lehetőségét, hagyni kell egy kis időt arra, hogy a randi során szerezett élmények, tapasztalatok ülepedjenek.
Még egy ökölszabályt érdemes férfiként betartani, el kell fogadni a másik fél döntését, ha a partnernek lehetősége lenne találkozni, de még sem él vele, akkor onnantól nincs értelme tovább próbálkozni, tisztelettel el kell fogadni a döntését és irány a következő kihívás.
Én konzervatív értékeket vallok e téren,, és megvártam,hogy a pasi mit lép. Aki komolyan gondolta, min.rámírt utána.
Én nem másztam a nyakára, hogy új raaaaandiiit akaroook.Ha nem jelzett, tudtam, hogy ennyi.
Nálunk az első randi végén, miután elköszöntünk (2 puszival), akkor mondta a barátom, hogy szerinte még lesz folytatása ennek a randinak, hátat fordított és lelépett. :D
Én meg néztem utána, hogy hát azt nagyon remélem :D :D aztán 2 nap után írt, hogy hogy vagyok meg satöbbi, és rá tért, hogy szerintem találkozzunk-e még. Én meg mondtam, hogy hát jó lenne :)
Örültem ,hogy nem ott szemtől szembe, a randi végén kellett ezt megbeszélni. Ha rosszul sikerült a randi, akkor azért, ha jól, azért akkor is jó, hogy picit hagytuk érni a dolgot, mielőtt szóba került a hogyantovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!