Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok egy náthás férfival?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem szól róla az első randi előtt, hogy nagyon beteg, alig bír beszélni, akár lázas fertőz is, de azért eljön a randira2019. ápr. 26. 08:45
11/15 A kérdező kommentje:
Épp, hogy bejön, csak már az elején meglepett, hogy ezt nem vette figyelembe,
2019. ápr. 26. 11:28
12/15 anonim válasza:
Ha meg bejön a pasi, akkor meg ne csinálj belőle nagy ügyet. Esetleg mondd meg neki diszkréten, hogy azért ezt nem így kéne. Pl. Örülök, hogy még betegen is eljöttél, látom milyen fontos vagyok neked, hogy mindenképpen találkozni akartál velem, és nem akartad lemondani. De legközelebb nyugodtan szólj, ha lebetegedtél, és keressünk inkább egy másik időpontot. Nem fogom azt hinni, hogy le akarsz rázni.
13/15 anonim válasza:
Nézhetnéd a dolgot esetleg arról az oldalról is, hogy ilyen állapotban nem ágynak dőlt, hanem még így is kíváncsi volt rád és fontosabb voltál neki, mint hogy épp nincs a legjobb formájában. Ha első randi előtt megírja, hogy ne haragudj, lebetegedtem, nagy eséllyel nekiállsz kombinálni, hogy biztos csak ürügy, mert nem akar veled igazán találkozni.
14/15 A kérdező kommentje:
Persze, köszi a válaszokat, csak persze, stílusra, kommunikációra bejön nagyon, De egyáltalán nem izgatta, hogy a levegőbe köhög tüsszög folyamatosan.
Én pl ilyenkor elnézést kérek a partneremtől.
2019. ápr. 26. 12:58
15/15 anonim válasza:
Ja, hát az már más kérdés, ha még a kezét sem tette a szája elé tüsszentéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!