Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti randiznátok egy náthás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti randiznátok egy náthás férfival?

Figyelt kérdés
Úgy értem, ha nem szól róla az első randi előtt, hogy nagyon beteg, alig bír beszélni, akár lázas fertőz is, de azért eljön a randira

2019. ápr. 26. 08:45
1 2
 1/15 Diavolino44 ***** válasza:
91%

Nem menj randira betegen.

Ha a csaj nem érti meg, akkor hülye.

2019. ápr. 26. 08:49
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Mindketten betegek voltunk az első olyan találkozásunkkor, amikor mint férfi és nő néztünk egymásra (amúgy 6 éve ismertük egymást). 10 éve a férjem. 😊
2019. ápr. 26. 08:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Én a nő vagyok :)
2019. ápr. 26. 08:54
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
1997-ben ismertem meg az exemet. Egy szórakozóhelyen ismerkedtünk meg és másnapra randit beszéltünk meg. Mivel akkor még egyikőnknek sem volt mobiltelefonja, nem tudtam értesíteni sehogy, hogy másnapra belázasodtam és nem érzem jól magam, így elmentem a randira. 12 éves kapcsolat lett belőle, ő volt életem első nagy szerelme.
2019. ápr. 26. 09:18
 5/15 Diavolino44 ***** válasza:

Ha te vagy a no, akkor ne menj el.

Csak írd meg neki, hogy nem szeretnel valamit elkapni. De azért nyugtassod meg, hogy ez nem lekoptatas. Mert annak hangozhat.

2019. ápr. 26. 09:29
 6/15 A kérdező kommentje:
Épp az hogy már elmentem tegnap este, ott lepett meg...
2019. ápr. 26. 09:52
 7/15 anonim ***** válasza:
Igen, majd meggyógyul.
2019. ápr. 26. 10:10
 8/15 anonim ***** válasza:

A pasi helyében mondanám le és kérnék egy másik lehetőséget akkorra, amikor meggyógyul.

De ha már megtörtént, elment a randira betegen, akkor "veszett fejsze nyele", vélhetőleg azért tette mert nagyon szeretett volna Veled találkozni, vagy nem szerette volna ha lemondással kezdi az ismerkedést.

Szólnia kellett volna erről, és vagy - ahogy írtam is- részéről lemondani, vagy feltenni Feléd a kérdést,hogy rövid találkozóra így vállalkozol-e.

2019. ápr. 26. 11:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Hát pl ja :)
2019. ápr. 26. 11:22
 10/15 anonim ***** válasza:

Túl vagytok rajta, ezen már ne rágódj. Azt mérlegeld,hogy bejön-e Neked, akarod-e ezt a kapcsolatot.Akkor megbocsájtható.

Úgy érzem viszont,hogy Neked nem igazán jött be, ezért + indokot keresel azzal,hogy a kezdő lépést helytelenül tette.

2019. ápr. 26. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!