Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek érdemes ennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes ennek esélyt adni?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem egy férfivel, többször randiztunk már, csók is volt minden rendben ment, de én inkább csak barát szinten szerettem volna maradni. Megkrérdezte hogy szeretnék e együtt lenni vele, igent mondtam, de nem éreztem jó döntésnek. Szerintem ha már két fél együtt van akkor nem lehet mindent megtenni amit eddig. Van hogy egész nap nem ír, annyit sem hogy dolga van majd ír ha tud. Aztán a nap végén csak annyit kapok hogy nem volt rám ideje, de akkor minek akar velem járni...

Randira szokott hívni, de ha valami nem tetszik mondjuk a helyszín akkor inkább azt mondja majd találkozzunk máskor. Nem avat be a dolgaiba. Már csak azt írja hol volt, de előtte nem mondja hova megy. Ha meg mondom neki hogy min kéne változtatni akkor flegma lesz és nem érdekli. Szerintetek ez így normális? Nem lenne jobb inkább barátnak maradni és akkor számon sem kéne kérni egymást, csak néha jól érezzük magunkat egymás társaságában. Vagy hagyjuk inkább az egészet?

2019. ápr. 22. 10:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha már most ilyen problémák vannak, hogy nem érzed az őszinteséget, és hogy nem vagy fontos, akkor szerintem kár belebonyolódni.
2019. ápr. 22. 10:28
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy érzi Rajtad azt,hogy valójában Te sem szeretnéd ezt a kapcsolatot. Nekem kicsit erőltetettnek tűnik mindkettőtök részéről. Beszéljétek meg, és zárjátok le, vagy hagyjátok meg barátságnak.

Alapos beszélgetések, őszinteség nélkül nem mentek semmire, nincs alapja a kapcsolatnak. És vélhetőleg a kellő vonzódás sincs meg egymás irányába.

Igy ahogy írod:jobb lenne barátnak maradni, ha egyáltalán barátság szinten is működik ez kettőtök között.

2019. ápr. 22. 10:30
 3/10 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Miért kellett engedni, hagyni, hogy csókig, s még azon túl is fajuljon? Hiú ábrándokat ébresztettél benne, s azt gondolhatta, hogy valami komolyabbat akarsz tőle. Lényegében becsaptad. Ebből szerintem sem lesz kapcsolat, mert még nem nagyon ismerhetitek egymást, s nem érdemes beleugrani valami olyasmibe, ami később rosszul végződhet mindkettőtöknek. Megdumáljátok, letisztázzátok és kész. Ha felnőttként gondolkodik, nem fog elutasítani.
2019. ápr. 22. 10:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi ez a legyünk barátok ökörség? Ez ilyen tipikus női hablaty. Ha nem akarsz semmit, te menj balra, ő jobbra és ennyi. Ne nyomjuk a barátkozós hülyeséget.
2019. ápr. 22. 10:44
 5/10 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Nagyon jól érzem magam vele, nagyon kedvelem és tisztelem, mert nagyon jó ember pont ezért nem szeretném vele teljesen megszakítani a kapcsolatot. A randik is teljesen jók, de én szeretek mindig csinálni valamit, nem csak cél nélkül menni valahova, meg sem beszéli velem hova akar menni csak már mikor jön értem akkor kérdezi meg hogy no merre tovább..meg mindig csak sétálni, semmi mozi, kávé vagy nem is tudom. Kapcsolat ebből szerintem sem lesz. Ha még meg tudná érteni hogy mik a problémák, de nem akar változtatni rajta.
2019. ápr. 22. 10:51
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő kapcsolatot akar, te pedig csak barátságot, az úgy nem korrekt, mert ő mindig is másképp fog rád tekinteni. Ne kínozd csak azért, mert neked szimpatikus emberileg.
2019. ápr. 22. 10:53
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne erőltessétek. Te sem akarod, ő meg max akkor akarja, ha olyanja van. Amúgy, nem hinném, hogy úgy értette, hogy legyél vele együtt, hogy komoly kapcsolatban...
2019. ápr. 22. 11:16
 8/10 A kérdező kommentje:
De igen, mert mondta.
2019. ápr. 22. 11:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, de a viselkedése árulkodik, hogy mégse így gondolja...
2019. ápr. 22. 11:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem neki főleg szex kéne. Te meg érzed belül, hogy nem ő a te embered. Én őszintén lezárnám ezt vele.
2019. ápr. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!