Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen dagadtan soha nem fogok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen dagadtan soha nem fogok kelleni senkinek?

Figyelt kérdés

2 éve szenvedek hormonproblémákkal, ezer orvost bejártam, talán most írtak fel olyan gyógyszert ami helyrehoz. Ez idő alatt közel 30 kg-ot híztam (most vagyok 90). Az önbizalmam a béka feneke alatt, hiába sportolok és váltttam életmódot, az csak arra elég, hogy ne rohamosan hízzak.

Több emberrel is ismerkedtem ezidő alatt, mindegyik azt mondta, hogy nagyon jól érzi magát velem, okos vagyok, vicces és intelligens, de nem tudják a külsőmet figyelmen kívül hagyni. Legszívesebben meghalnék szégyenemben.

2019. ápr. 20. 10:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%

Hm, igen. Fontos a külső is. Mind a 4 aspektus fontos.

Test, lélek, racionalitás, és érzelmi intelligencia.

Bármelyik is csorbul az olyan, mintha kihúznád az asztal egyik lábát. Instabil lesz és felborul az egész. :)

Ha nem kívánatos a tested, hogyan érezzen a másik fél irántad vágyat? A nemi vágy az egyik elemi erő, ami összehoz férfit és nőt. Kihagyhatatlan.

2019. ápr. 20. 10:28
 2/22 anonim ***** válasza:
23%
Mit sportolsz ? Én gyúrni szoktam és azon szenvedek hogy hízak egy kicsit. Szerintem probálj gyúrni nagyon könnyű zsírból izmot csinálni .
2019. ápr. 20. 10:31
 3/22 A kérdező kommentje:
Súlyzós edzés heti 2X, kardió heti 3X, és jóga 1X.
2019. ápr. 20. 10:33
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Lehet testépítőhöz kéne menj ha az se segít akkor tényleg nagy a baj.
2019. ápr. 20. 10:36
 5/22 anonim ***** válasza:
29%
Most nem téged megbántva, de lassan már minden kövér ezzekkel a népszerű pajzsmirigy- vagy hormonproblémákkal jön. Egytől se hallottam még, hogy azért hízok, mert zabálok! Pedig egyszerű, ha nem zabálsz, mint egy disznó, nincs kalóriatöbblet, nem fogsz hízni! A levegő nem tud átalakulni zsírrá, csak a bevitt kajamennyiség! Olyan előfordul persze, hogy valaki kevesebb tápanyagtól is jobban hízik, mert több rakódik le belőle, de olyan nincs, hogy ha valaki kalóriamínuszban van, akkor is nőne a tömege! Ez képtelenség!
2019. ápr. 20. 10:39
 6/22 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Nem pajzsmirigy problémám van, hanem más. Az elmúlt egy évben 28 vérvételen voltam. Szerinted ha csak "zabálnék", akkorszenvednék ennyire??
2019. ápr. 20. 10:46
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem pedig ha most írtak fel új gyógyszert, akkor legyél türelemmel.Hasonló problémával küzdök.Ami saját tapasztalat:inkább kisebb súlyokat emelgess!Én a nagyobbaktól nagyobb darab lettem.Hájasabb semmiképp, de inkább a fogyás lenne először a cél, mint ahogy nálad is.Próbáld ki a taposást, és az ellipszistrénert, azok nem terhelik az ízületeket.A gyógyszer pedig nem biztos, hogy azonnal beindítja, de ne csüggedj, menni fog!Sok sikert!😊
2019. ápr. 20. 10:48
 8/22 anonim ***** válasza:
71%

#5 meglehetően bunkó módon írta le, de a lényege sajnos igaz. Fizikailag lehetetlen, hogy ha nem viszel be felesleget, akkor hízz.

Természetesen való igaz, hogy a hormonproblémák hozzájárulhatnak az elhízáshoz, mivel mind az anyagcserét, mind az étvágyat befolyásolja, de az örök matematikai törvény ugyanúgy érvényes: akkor fogsz hízni, ha a bevitel több, mint a felhasznált energia. Az már más kérdés, hogy neked ezt sokkal nehezebb kontrollálni, mint egy egészséges embernek.

Ha meg sport és diéta mellett is hízol, akkor valószínű nagyon orsszul lett összeállítva az a diéta.

2019. ápr. 20. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem pedig fejezzétek be a ostorozást, mert ezzel senki nem segít.Építő jellegű tanácsokra van szükség, nem felületes kritizálásra a diagnózis ismerete nélkül.
2019. ápr. 20. 11:03
 10/22 anonim ***** válasza:
85%

Mi az az orbitális baromság, hogy zsirból lehet izmot?!

Léteznek olyanok, akik még ezt elhiszik, komolyan?

A 'gyúrástól' ahogy irta valaki, megfelelő étrenddel izom épül. NEM A ZSIRBÓL! Tehát sulyzós edzéssel vastagabb leszel, és ha emellett még kalóratöbblet is van, az nem vezet fogyáshoz, csak izmod is épül a meglévő zsirfelesleg mellett. Ezért szoktak szálkásitani, hogy a zsir eltünjön.

Fogyáshoz leginkább a karido edzések a legjobbak, hogy a meglevő többletet lemozogd, ha a zsirréteg lement akkor lehet 'gyúrni' a formásodás végett. Persze igy egyszerre sem rossz, de úgy láthatod, hogy lassan fogysz, mert közben izmod is épül.

Neked jelenleg a zsirégetés a legelső dolog, javaslom, hogy sokkal többet szaladj, és nagyon figyelj a kaloriabevitelre.

Kitartással biztosan eredményes lesz a munkád.

2019. ápr. 20. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!