Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok miért van az hogy amíg nem volt barátnőm, addig nem voltam érdekes senkinek, de amint lett több nőt is érdekelni kezdtem?
Ilyen a karma.
Néha én is görcsösen kerestem magam mellé asszonyt, ez néha utólag belátva tényleg taszító volt.
Amikor lett biztos más lett a kisugárzás, és ez lehet hogy tetszett a lányoknak.
F26
Vannak olyan nők, akinek a legvonzóbb egy férfiban a másik nő. Abban lát kihívást, hogy el tud tőle venni, úgy érzi legyőzte a riválist, tehát jobb nő nála.
Ez nem rólad szól, bármennyire is hízelgő az érdeklődés. Ezért is van az, hogy ha szingli vagy, nem fognak ugyanezek a csajok előkerülni, hogy bepróbálkozzanak.
Egyszerűen erre izgulnak. Ezek lesznek mindig "véletlenül" családos emberbe szerelmesek.
Jobb kerülni őket, ha nem akarsz bajt. A xarkeverés az életük.
Két fő oka van.
1. Megváltozott a viselkedésed. Nyugodtabb, természetesebb vagy, nincs rajtad megfelelési kényszer, nem vagy frusztrált, nem játszod meg magad. Ez lerí rólad, vonzóbb vagy.
2. A megváltozott viselkedésed miatt ugyanazokat a jeleket máshogy értékeled. Nagyvonalúbban és pozitívabban értékeled azt, amit mások közvetítenek feléd.
Ezeknek valamilyen arányú kombinációja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!