Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok miért van az hogy amíg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért van az hogy amíg nem volt barátnőm, addig nem voltam érdekes senkinek, de amint lett több nőt is érdekelni kezdtem?

Figyelt kérdés
Ugyan az a személy vagyok,mint előtte!

2018. jan. 24. 08:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
48%
Ez van belénk kódolva (?). Az én szememben is valamiért vonzóbb az a férfi,akinek nője van.
2018. jan. 24. 10:10
 12/20 anonim ***** válasza:
mert kivirágoztál a kapcsolattól
2018. jan. 24. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:

Akinek van (egy szép, kedves stb.) barátnője, az valószínűleg jó pasi, hogy meg tudta szerezni.

Lám, neki is kell, akkor csak tudhat valamit!

2018. jan. 24. 14:43
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem lehetséges,hogy csak akkor veszed észre amikor barátnőd van. Mindig is ott vannak csak ilyenkor vesszük észre.
2018. jan. 24. 19:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Biztos gondolják hm.. ha ez a nő ezzel a sráccal van akkor tudhat valamit.
2018. jan. 24. 19:08
 16/20 anonim ***** válasza:

Aki boldog kiegyensúlyozott párkapcsolatban él az egészen máshogy kommunikál a nőkkel mint egy párkapcsolatot kereső egyén.

Ha túl vagy néhány csalódáson, akkor sokkal visszafogottabb, bizalmatlanabb leszel, egy biztonsági burkot készítesz magad köré és ezt a másik embernek át kell törnie, miközben aki boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban él, az sokkal nyitottabb és közvetlenebb, mert másra is számíthat, van támasza.

Sokszor nem is a személyednek szól az érdeklődés, hanem az életérzésre vágynak,amit átélsz!!!!

2018. jan. 25. 00:45
 17/20 anonim ***** válasza:
A szomszéd nője/pasija mindig "zöldebb. :D
2018. márc. 4. 13:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez így van, aki egyedül van azt max. levegőnek nézik. :) A válásom után újra olyan lettem, mint egy szellem. :) 39f
2018. márc. 4. 13:13
 19/20 peca1000 ***** válasza:
Az uncsitesóm volt barátnőjének is bejöhettem anno, mikor az első feleségemmel jártam. Akkor ez az oka :)
2018. máj. 3. 13:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Én is azokat a csajokat nézem meg, akiknek van pasija. "Biztos tud a csaj az ágyban, ha kell a pasinak..."
2018. máj. 3. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!