Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek kb. senkinek?
Szóval, amennyire csak röviden lehet: 21 éves fiú vagyok viszonylag introvertált, kicsit antiszoc is, ezért letöltöttem a tinder nevezetű alkalmazást, hogy hátha így majd tudok magamnak párt találni vagy csak beszélgetni, ugyanis nem szoktam lányokkal beszélgetni, mondjuk mással se nagyon van annyi barátom, akiket egy kezemen meg tudok számolni és velük tartom a kapcsolatot.
Na de a lényeg, hogy alapvetően nem vagyok ronda. Sportolok, 180+ cm a magasságom és nem vagyok egy modell típús, de nem is vagyok über ronda. Ha értékelnem kéne magam, talán 6/10 vagy 7/10 (mario götzére hasonlítók állítólag)
Szóval nagyban űzöm a tindert már 4 és igazából semmi siker nincs eddig. 2 matchem van, az egyik vissza sem köszönt, a másikkal váltottam pár szót(hova valós, mik a céljai), de már 3 napja ő sem ír vissza
A leírásom viszonylag sablonos, igazából filmezni szeretek, sportolni, de amúgy nyitott vagyok új dolgokra.
Csak kíváncsiságból, nem rosszindulatból, de nagyon csúnya lányokat is jobbra húztam, de még ők se jelöltek vissza :( Most akkor mivan mit rontok el? Normális srácoknak, komoly(nem esküvő meg gyerek azért) szándékkal nincs esélye tinderen?

Először nézzük a pozitív oldalát: ne Tinderből indulj ki. Eleve sokkal több férfi van, és ja, a nők sokkal jobban megválogatják, hogy kit húznak jobbra. Ha kinézetre nem tartozol az abszolút csúcskategóriába, a Tinder férfiként nem neked való. Nézd meg pl. ezt: https://www.youtube.com/watch?v=lY8rzo4Ik4M
Aztán jöjjön a negatívum: most komolyan, ha lány lennél, te járnál magaddal? Nem vagyok nő, lehet, hogy rosszul ítélem meg, de abszolút sablonos, sajnos mondhatni unalmas srácnak tűnsz. Az oké, hogy biztos rendes vagy, meg helyén van a szíved, de ez egy verseny... Ha nem tudod megmutatni, hogy jobb, érdekesebb, izgalmasabb vagy másoknál, akkor hogy várhatod, hogy bárki felfigyeljen rád? Pláne egy olyan platformon, ahol nagyooon nem egyenlőek az esélyek.

Most őszinte választ akarsz? Nem pedig egy hosszú litániát?
Akkor elmondom újra, k**úrvára nem kellesz nekik, havernak jó lennél, de annyira már nem vagy jóképű annyira már nem tetszel nekik, hogy a pasijuk légy.
persze ...ez nem jelenti azt, hogy másnak se fogsz :)

A tinder szexkapcsolat meg egyéjszakás kereső. Amikor azt kereste, nagy sikere volt, rendesen ment is a dolog. Komoly kapcsolatot még soha nem találtam onnan.
A többieknek pedig igaza van. a tinder egy húspiac, és akkor ha már válogathatsz, naná, hogy a legjobbat húzod jobbra, nem azt, amelyik elmegy. Ezért kell élőben ismerkedni, az ilyen oldal csak az iszonyat jó pasiknak hoz népszerűséget.
21/L

A külső után érdekel mindenki a belső. Valahol ez normális is.
kivétel ha haverpajtást keres az illető.

A tinderen csak a külső számít.
A való élet szeremcsére más. De sportolsz, van hobbid. Érdemesebb ezeken keresztül ismerkedni. A közös érdeklődés már meglapozza, hogy összeilletek. Sokkal eredményesebb így ismerkedni.
26f

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!