Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik Társkeresőn van sok 14-18 év közötti lányok?
Tudom hogy van fent sok ilyen társkeresős kérdés...de konkrétan ilyet még nem kérdeztek.
Olyan társkereső kéne ahol sok 14-18 év közötti lányok vannak.Tegnap megnéztem egy párat amiket itt írogattak,de abból elég sok elég tré volt.
chat.hu-ra max haverokkal beszélgetek...ott sztem marhasok a kamu.persze ettől függetlenül a társkeresőkön is lehet,csak azzal még nincs tapasztalatom:)
iwiw-em nincs,nemis nagyon rajongok érte:/
a válaszokat köszönöm és várom a továbbiakat:)
társkeresőn ismerkedni? pff. élőben az igazi. én pl heccből fentvagyok chaten, de csak szórakozom a beteg állatokkal, én neten nem ismerkedem, nem az igazi, és ezzel sok korombeli így van.
15/L
hát pedig iwiwen biztos h nem találsz kamut az ilyen alkalmazások között:) (talán párat, kivételek mindig vannak)
de te tudod...:D sztem sem neten kellene, de a te dolgod:D
nem életem párját keresem:)
nem vagyok szerencsétlen.
csak ismerkedni szeretnék,és ebben a pakliban persze az is benne van hogy találok egy olyan lányt(bár azért kicsit kétlem) akivel mondjuk még járnék is.
Hát..az iwiwet nemajánlom, egyik ismerősöm szórakozott, a csajok és paikon, és egy kamu képpel, beregisztrált, hülyeségből, és írtakis rá. Hotdogon? amúgy hányévesvagy?(:
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!