Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent férfiak számára is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent férfiak számára is érthető módon lefordítva az alábbi dolog?

Figyelt kérdés

Van barátom, de barátként/haverként szívesen elmegyek veled valahova.

Ha van barátja, akkor miért menne el egy idegen férfival bárhova, aki egyébként randira hívta 1 perccel korábban?

2019. ápr. 19. 12:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egotuning, lelki szemetesláda lehetsz. Soha ne legyél az!
2019. ápr. 19. 15:27
 12/18 A kérdező kommentje:

Köszi a hozzászólásokat, őszintén szólva rosszabbra számítottam és több kioktatásra, amolyan gyk.hu stílusú "deköcsögvagyhogynemértedhogycsakhaveroklehettek" szövegekre. Szóval annyi a story, hogy udvariasan (ha lenne ideje és kedve velem elmenni valahova, meginni egy kávét, vagy sétálni) elhívtam randira egy nőt, akivel nem ismerjük egymást, csak néhány alkalommal találkoztunk.

Én erősen úgy éreztem, hogy flörtöl velem, iszonyúan kedves volt, emlékezett a nevemre úgy, hogy kb. 2 hónap volt az időtartama a néhány találkozónak, kezdeményezett, viccelődött.

Én félreértettem ezek szerint, az interneten sajnos semmi jele nem volt annak, hogy foglalt lenne és végül vettem a bátorságot, megkérdeztem, hogy lenne-e két perce négyszemközt beszélni velem, mondtam, hogy mit szeretnék és egy az egyben lerázott, hogy csak barátként, mert van valakije, de amúgy szívesen.

Félreértés ne essék, én teljesen megértem azt, ha valakinek nem tetszem, vagy éppen nem keres komoly elköteleződési lehetőséget, de kicsit mellbe vágott, hogy elhívom randira, kiderül, hogy van egy férfi az életében és ennek ellenére mégis belemegy. Én sokkal jobban örültem volna és egyenesebbnek tartanám, ha azt mondja egy az egyben, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem. Van ilyen és nem haltam volna bele. Így viszont kicsit rossz érzés, mert nyilván az ember akármennyire is magabiztos, össze kell magát szednie egy ilyen próbálkozáshoz, aztán ha kikosarazzák, az mindenkinek fáj. :)

Egyébként nem vagyok az a típus, hogy mindenkire rányomulok (pincérnő, eladónő stb.), szóval tényleg elég durván félreértelmeztem az általa küldött jeleket. Ja és nem egy dugásra kell nekem egy nő, hanem komoly kapcsolatot szeretnék, egy komoly nővel, akivel lehet építeni a közös életünket: nyaralások, wellness, házasság, gyerekek stb...

2019. ápr. 19. 16:37
 13/18 A kérdező kommentje:
#10 - A te válaszod miatt emeltem ki direkt azt a részt, hogy ezzel a nővel még nem ismerjük egymást, hiszen egyébként nekem is vannak az életemben olyan hölgyek, akikkel napi rendszerességgel beszélgetünk, komoly kapcsolatban élnek és semmi nincs köztünk. Ez a helyzet szerintem egy kicsit épp ezért más, mert itt kifejezetten azzal a céllal hívtam el, hogy megismerhessük egymást, ez még nem jelentett volna semmit, a részemről sem. Persze én nagyon vonzónak találom a nőt, de hát sok olyan nő van, aki jól néz ki, lehet 1-2 óra beszélgetés után egy kávézóban menekültünk volna egymástól. :-)
2019. ápr. 19. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

nem más ..

ezt csak a te sérült egód mondatja veled

a legtöbb sok éves férfibarátom elsőre randizni akart velem :)

felfogta h foglalt vagyok ellenben szívesen veszem ha beszélgetnénk esetleg beülnénk sörözni haveri alapon

semmi egotuning nincs ebben számomra de ha véletlen egy értelmes embert sodor az utamba akkor miért ne tartsam meg ? ö is jól jár mert velem az összes női fura viselkedésről lehet beszélni

elkísérem ruhát venni a barátnőnek/feleségének , sőt van egy még gyerekkori haverom aki mindig elmondta mikor van a barátnői születés és névnapja (+valentinnap etc..) én meg szóltam neki aznap reggel h te figyi helyzet van :D

2019. ápr. 19. 19:27
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerelmi téren nem akar tőled semmit, de nincs ellenére a társaságod, kedvel téged egyébként, mint embert, de szerelmi kapcsolatot nem akar. Mert van neki mása, de szívesen barátkozik veled, csak mindig tartva legyen az az egy lépés távolság közöttetek, tehát ne nyomuljál rá, ne próbálkozz nála; mert ő barátságnál tőled nem szeretne többet.
2019. ápr. 19. 19:30
 16/18 A kérdező kommentje:
Én viszont nem szeretnék barátságot, szóval nem csak egy lépés távolságot tartunk meg. :D
2019. ápr. 19. 19:32
 17/18 anonim ***** válasza:
Pedig szerintem az jobb lenne, mint a semmi, de te tudod:):):D
2019. ápr. 19. 19:53
 18/18 A kérdező kommentje:
Mármint kinek lenne jobb? Vannak barátaim, nagyon jól megvagyok a saját kis világomban, szerettem volna egy normális, hozzám illő nőt is. Benne ilyesmit láttam, de mivel foglalt... legyek mellette és álljak készenlétben, hátha egyszer szakítanak a pasival és ott leszek szamárnak, ha nincs ló alapon??? Ugyan kérlek! Erőltetni azt a véleményt, hogy ez szuper ötlet és működik, holott a legtöbb embernél amúgy nem működik, inkább önigazolás szagú, mint reális tanács. Na de sebaj, örülök, hogy te kivétel vagy, nekem is vannak hozzád hasonló ismerőseim, épp ezért nincs szükségem egy újabbra, akire én viszont "prédaként" nézek.
2019. ápr. 19. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!