Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent férfiak számára is érthető módon lefordítva az alábbi dolog?
Van barátom, de barátként/haverként szívesen elmegyek veled valahova.
Ha van barátja, akkor miért menne el egy idegen férfival bárhova, aki egyébként randira hívta 1 perccel korábban?
Köszi a hozzászólásokat, őszintén szólva rosszabbra számítottam és több kioktatásra, amolyan gyk.hu stílusú "deköcsögvagyhogynemértedhogycsakhaveroklehettek" szövegekre. Szóval annyi a story, hogy udvariasan (ha lenne ideje és kedve velem elmenni valahova, meginni egy kávét, vagy sétálni) elhívtam randira egy nőt, akivel nem ismerjük egymást, csak néhány alkalommal találkoztunk.
Én erősen úgy éreztem, hogy flörtöl velem, iszonyúan kedves volt, emlékezett a nevemre úgy, hogy kb. 2 hónap volt az időtartama a néhány találkozónak, kezdeményezett, viccelődött.
Én félreértettem ezek szerint, az interneten sajnos semmi jele nem volt annak, hogy foglalt lenne és végül vettem a bátorságot, megkérdeztem, hogy lenne-e két perce négyszemközt beszélni velem, mondtam, hogy mit szeretnék és egy az egyben lerázott, hogy csak barátként, mert van valakije, de amúgy szívesen.
Félreértés ne essék, én teljesen megértem azt, ha valakinek nem tetszem, vagy éppen nem keres komoly elköteleződési lehetőséget, de kicsit mellbe vágott, hogy elhívom randira, kiderül, hogy van egy férfi az életében és ennek ellenére mégis belemegy. Én sokkal jobban örültem volna és egyenesebbnek tartanám, ha azt mondja egy az egyben, hogy ne haragudj, de nem vagy az esetem. Van ilyen és nem haltam volna bele. Így viszont kicsit rossz érzés, mert nyilván az ember akármennyire is magabiztos, össze kell magát szednie egy ilyen próbálkozáshoz, aztán ha kikosarazzák, az mindenkinek fáj. :)
Egyébként nem vagyok az a típus, hogy mindenkire rányomulok (pincérnő, eladónő stb.), szóval tényleg elég durván félreértelmeztem az általa küldött jeleket. Ja és nem egy dugásra kell nekem egy nő, hanem komoly kapcsolatot szeretnék, egy komoly nővel, akivel lehet építeni a közös életünket: nyaralások, wellness, házasság, gyerekek stb...
nem más ..
ezt csak a te sérült egód mondatja veled
a legtöbb sok éves férfibarátom elsőre randizni akart velem :)
felfogta h foglalt vagyok ellenben szívesen veszem ha beszélgetnénk esetleg beülnénk sörözni haveri alapon
semmi egotuning nincs ebben számomra de ha véletlen egy értelmes embert sodor az utamba akkor miért ne tartsam meg ? ö is jól jár mert velem az összes női fura viselkedésről lehet beszélni
elkísérem ruhát venni a barátnőnek/feleségének , sőt van egy még gyerekkori haverom aki mindig elmondta mikor van a barátnői születés és névnapja (+valentinnap etc..) én meg szóltam neki aznap reggel h te figyi helyzet van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!