Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tinderen miert ordogi dolog,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen miert ordogi dolog, ha egy no cigizik?

Figyelt kérdés
Majdnem mindenkinel latom kiirva, hogy “cigisek ne huzzanak jobbra” vagy valami hasonlo. Tenyleg ekkora problema? En havonta egyszer szoktam, de szerintem az alkohol/drog rosszabb. N
2019. jan. 14. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Nem a havonta egyszer cigizőre gondolnak mint "cigis".
2019. jan. 14. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
94%
Mert Tinderes pasik nem dohányoznak.
2019. jan. 14. 13:33
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Az a cigis, aki minden nap szívja és nincs meg nélküle.
2019. jan. 14. 13:35
 4/10 anonim ***** válasza:
94%
Nem vagyok fent tinderen. De ha társkeresőznék, akkor azért nem igazán jönnék össze aktívan dohányzó emberrel, mert fullaszt a szaga. Nem is kicsit.
2019. jan. 14. 13:38
 5/10 anonim ***** válasza:
66%
Nekem a havi egy is sok lenne, szóval ha valami véletlen folytán egyedül lennék, ÉS rafanyalodnék arra az ótvar appra, akkor légyszi engem is húzz balra! Köszi! :)
2019. jan. 14. 14:23
 6/10 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, ha nem érződik nagyon a lányon a bagózás, akkor szexkapcsolatra vagy egyéjszakásra jó lenne (ha amúgy vékony és bájos arcú), de lehet bármilyen, ha cigizik, tartós párkapcsolatra nem kellene...
2019. jan. 14. 14:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nofene. Én tinderen ismertem meg a párom, és már egy ideje nem vagyok fent éppen ezért, de előtte elég sokat randiztam onnan. Annyira senkit nem zavart, hogy dohányzom, hogy ne akart volna találkozni :)
2019. jan. 14. 15:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon senki nem dohányzik.Amúgy azt vettem észre,h a nők jobban tolerálják a cigizést mint a pasik.
2019. jan. 14. 15:54
 9/10 Clay Morrow ***** válasza:
Baromság.
2019. jan. 14. 21:17
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha havonta egyszer gyújtasz rá, akkor nincs szükséged a cigire, tehát hülye vagy ha megvárod míg rászoksz. Tedd le azt a havi egyet, és állj a normális nemdohányzó emberek közé. Mondom ezt valamikori dohányosként, aki 10 évig szívta. (a hülye)
2019. jan. 15. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!