Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent férfiak számára is érthető módon lefordítva az alábbi dolog?
Van barátom, de barátként/haverként szívesen elmegyek veled valahova.
Ha van barátja, akkor miért menne el egy idegen férfival bárhova, aki egyébként randira hívta 1 perccel korábban?
Női szemmel nincs ebben semmi rossz, mi ugyanis nem másznánk rátok, hanem tényleg csak beszélgetés lenne. Elmondta, hogy nem akar semmit.
A pasik azok, akik nem tudnak barátkozni a nőkkel. Mondjuk ezzel a csaj is tisztában lehetne, de mi ilyen naivak vagyunk néha.
Komoly kapcsolatban élő nők nem mennek el idegen pasikkal még beszélgetni sem.
Ha elmegy, akkor màr tudat alatt vonzó neki a sràc.
Hiàba pontoztatok le, ez akkor is így van. A nőknek nem szokàsuk idegen pasikkal csak úgy elmenni, ha jàrnak valakivel, beszélgetni sem.
Húgom egy rakàs pasinak bejött, és ő is megmondta nekem, hogy nem beszélget abszolút idegen pasikkal, ha komoly kapcsolata van. Egyszerűen nem érdekli a többi, haverként sem.
De kívànom mindegyikőtöknek, hogy jöjjön majd egy pasi (lehetőleg olyan, mint én), aki csak beszélgetni hívja majd a nőtöket, aztàn este megfekteti.
Én ugyanis így kefélem a nőket, hogy kiadom magam baràtnak, és mikor kettesben vagyunk, elcsàbítom.
Kérem a nulla %-omat, ti csőcselék.
Szinte csak ferfi barataim vannak
A nokkel nem tudok mit kezdeni valahogy nem talalom a hangot
15 eve hazas vagyok a ferjem tudomasul vette mar az elejen
Nem zavarja es nem aggodik mert tudja h egy hasonlo helyzetben tenyleg csak beszelgetes lenne a reszemrol
Akinek egyszer nemet mondtam annal a nem nem marad akkor is ha lehozza a csillagokat az egrol ...
A pasik gondolnak bele mindig tobbet es ez marha kellemetlen h nem fogja fel h nem tudok ra ferfikent nezni
Max mint ember vagy haver ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!