Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegyuk fel, neten ismerkedtek. Szoktatok valaszra smile-t irni? Ez nem retardalt dolog egy kicsit?
Figyelt kérdés
Ha valakivel beszelgetni szeretnel miert egy zsakutcaval felelsz?2019. febr. 27. 10:35
1/15 anonim válasza:
Persze, hogy szoktam smiley-kat használni, és természetesen ékezeteket is a betűimre.
2/15 anonim válasza:
Élőben is válaszolsz sokszor csak egy mosollyal, nyilván ott többet mondó, hiszen látod hogy belepirul vagy éppen hörcsögpofisan bosszankodik-e.
3/15 anonim válasza:
Nem! Nem ez a retardáltság, hanem mondjuk a feminizmus...
4/15 anonim válasza:
Szoktam.Ha nem tudok mit írni rá,vagy érdektelen vagyok.Nem vagyok retardált,viszont nincs mindig teli a tarsolyom frappáns válasszal .Főleg,ha a másik nem kérdez,csak válaszolgat.
5/15 A kérdező kommentje:
Mi a franc koze van a feminizmusnak itt??
2019. febr. 27. 11:05
6/15 anonim válasza:
persze, hogy szoktam :) ;) :P viccet félretéve, persze, hiszen így fejezed ki, hogy amit írsz csak poénnak szánod, vagy így fejezheted ki, az együttérzésedet is akár. mert ezeket sokkal egyszerűbb írásban smilekkal kifejezni mint hosszú körmondatokban
7/15 anonim válasza:
A retardált szerintem a szív áradat meg a röhögös síros smile-ik ! PErsze módjával nem gáz.
8/15 A kérdező kommentje:
Gyerekek. Felre ertetek. Nem valasz melle irni. Pl "elmenten a boltba" hanem. Valaki ir valamit es erre a valaszod ":DDD" minthogy tovabb vinned a beszelgetest. Ertitek??
2019. febr. 27. 11:21
9/15 anonim válasza:
Egyetértek, bár túlzás, hogy retardált, de elég sz*r kommunikációs készségekre utalgat, ha valaki gyakran így válaszol bármire. Általában én is idegesítõnek tartom.
Olyan ritkább esetekben még érthetõ, ha olyant írtál nekik épp, amire nem tudják mit mondjanak, ezért szándékosan zsákutcával felelnek.
Na meg valaki ír valami vicceset komolytalanul és arra röhögéssel válaszolnak, az is érthetõ.
10/15 A kérdező kommentje:
Koszonom kedves utolso. Ugyan ez a velemenyem.
2019. febr. 27. 11:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!