Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hol ismerkedtek? A netes dolog nálam nem jött be.
A munkahelyemen én vagyok a legfiatalabb, és munkatársakkal amúgy sem kezdenék. Szórakozni nem járok el, mert valahogy nem az én világom, nem is nagyon iszom, a részegeket pedig nem tudom elviselni. Sokat próbálkoztam neten, lett belőle 1 éves kapcsolaom, de úgy látszik ez csak egy egyszeri dolog volt, azóta csak csalódás jutott. elég visszahúzódó vagyok, noha amúgy a külsőmből nem ez jön le. nehezen ismerkedem, nehezen nyílok meg, sokszor szimplán csak leblokkolok és meg sem tudok szólalni, és félek, hogy butaságt mondok. a netes imserkedést ezért is részesítettem előnyben, mert több időm volt reagálni, át tudtam gondolni a válaszaim.
ugyan még csak 20 éves vagyok, de szeretnék valami komoly és erős kapcsolatot, viszont nem látom hogy érhetném ezt el.
Úgy lesz komoly kapcsolatod, hogy csinálsz 15 komolytalant, amiből 1 komolyabbá válik.
Komolytalant pedig szerezhetsz házibuliban, fesztiválokon, chaten, tinderen, itt, uszodában, tánciskolában, a kultúrházban, nyeltanfolyamon, főiskolán, könyvtárban,stb.
Neten ismertem meg jelenlegi páromat, 2 és fél éve vagyunk együtt nagyon boldogan és szerelmesen. Igaz, eddig távkapcsiban, de hamarosan összeköltözünk.
A lényeg, hogy soha nem add fel, nagyon fiatal vagy, előtted az élet. :)
Menj el a haverjaiddal néha ide-oda, kapcsolódj ki, menjetek moziba, színházba..stb. Bárhol lehet ismerkedni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!