Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok! Ha ismerkedtek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Ha ismerkedtek egy pasival, akkor van hogy egy idő után ti írtok rá először facebookon?

Figyelt kérdés

Beszélgettetek pár alkalommal a neten,mindig a férfi írt először. Ezután van hogy ti írtok rá és nem várjátok meg hogy a férfi írjon először?

Sok nő amiatt nem ír mert várják hogy a férfi írjon mindig.

2019. jan. 21. 09:02
 1/6 Karena26 ***** válasza:
14%

Elvétve fordul csak elő. Vagy van valami sürgős és fontos mondanivalóm, ami mindkettőnket érint, vagy az előre megbeszélt időpontban sokáig nem jelentkezik.

Szerintem nem bölcs dolog, ha mindig, vagy döntő többségben a nő kezdeményez, mert "könnyű prédának" tűnik, s hamar elveszíti a férfi érdeklődését. Sőt, a legtöbb egészséges férfit kifejezetten zavarja, ha egy nő lóg rajtuk, ellenőrzi, irányít. Itt nem az önimádó egókirályokra gondolok.

2019. jan. 21. 09:19
 2/6 anonim ***** válasza:
miért minden nő ilyen számító? kimutatást nem készítesz belőle, hogy mikor ki kezdte a beszélgetést?
2019. jan. 21. 09:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van olyan. Leszoktam a játszmákról, nincs kedvem arra várakozni, hogy mi illik, meg mi nem.
2019. jan. 21. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Igen szoktam, aki érdekel azzal szeretnék beszélni legyen az sima haver vagy potenciális párjelölt.

Az érdeklődés nem csüngés, vagy kontroll és lehet meglepő de a férfiak is szeretik ha a párjuk törődik velük...

2019. jan. 21. 10:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, ha már többször is találkoztunk, beszéltünk, és szimpatikus, akkor minden további nélkül ráírok, haépp eszembe jut.

Már csak azért is, hogy ne gondoljon érdektelennek, de amúgy sem számolgatom, ki hányszor kezdeményezett beszélgetést.

Az első lépést rá hagyom a pasira, de ha látszólag minden klappol, akkor pár alkalom után már én is kezdeményezek beszélgetést vagy akár találkozást is.

2019. jan. 21. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha egyértelműen kölcsönös a vonzalom, akkor igen. Viszont volt olyan, hogy bár ő kezdte a párbeszédet, félbemaradt, ott lógott a levegőben az utolsó mondatom és nem írt rá választ, el se köszönt. De a lényeg, hogy olyan mondat volt, amire illett volna valamit válaszolni. Ezután egy hónap múlva csak azért kérdeztem meg, mi ez a hallgatás, mert nem volt az ismerőseim közt Fb-on, mert egyszer kitöröltem és semmi kedvem őt visszavenni, viszont jártam már úgy ismeretlennel, hogy nem jött át az üzenete. Tisztázni akartam, hogy írt, csak nem kaptam meg vagy egy hónapja ejtve vagyok. Azt felelte, nagyon elfoglalt. Jeleztem neki, hogy döntse el végre mit akar, mert én így nem tudom lezárni. De persze nem döntött sehogy, csak nem válaszolt. Ezek után soha többé nem fog tőlem üzenetet kapni, nem kell aggódnia.
2019. jan. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!