Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Összejönnétek egy olyan sráccal, aki nagyon jól néz ki, viszont mellette nem egy IQ harcos?

Figyelt kérdés
Lenne az a küllem, ami miatt elnéznétek a srácnak, hogy egy kicsit szerényebb képességekkel bír szellemileg? Úgy értem, hogy tényleg nagyon jól néz ki, helyes arc, feszes, izmos test, minden ruha jól áll rajta és jó is a kisugárzása és mellette kedves, aranyos, de emellett eléggé egyszerű témákról beszél, nem túl művelt és van úgy, hogy nem mindig érti teljesen, hogy miről beszélsz neki. Ettől függetlenül összejönnél vele?

2019. ápr. 17. 15:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ,hogy mit jelent az,hogy egyszerű, nem túl művelt, és néha nem érti amit mondasz.

Jól néz ki, kedves, aranyos, vélhetőleg figyelmes is. Az,hogy nem túl művelt gondolom a lexikális tudására érted. Egyszerű témákról beszél..ez számomra nem lenne kizáró ok, a hétköznapokban én sem a mágikus realizmusról beszélgetek az egyébként művelt párommal.

Ha ennek a pasi talpraesett, dolgozik, van józan esze, jó a problémamegoldó képessége, nem lenne kizáró az egyszerűsége.

Ha az egyszerűség alatt viszont azt érted,hogy kifejezetten buta, az már más helyzet.

2019. ápr. 17. 16:48
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
H kedves őszinte tud szeretni akkor nem kizáró ok. Ne kergesd a tökéletest. Egyébként te is segíthetnél neki jobban vagy részletesebben elmondani a dolgokat és talán jobban megértené.
2019. ápr. 17. 17:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben kizárt.
2019. ápr. 17. 19:52
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként te is segíthetnél neki jobban vagy részletesebben elmondani a dolgokat és talán jobban megértené."

Majd mindenki eldönti maga, hogy neki mennyi fér bele, oké?

2019. ápr. 17. 21:33
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Hát tuti nem. Hát nekem kell, hogy valakivel tényleg lehessen nagy, mély, értelmes, intelligens beszélgetéseket folytatni. Szal hogyha nagyjából azonos az intellektusunk, vagy mi az, tehát ugyanazon a szinten vagyunk intelligenciailag; akkor tudhat működni szerintem igazán ez, mert akkor érzi az ember, hogy megértve van.
2019. ápr. 17. 21:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
kb. annyit is ér az a nő, aki egy ilyennel összejön, mint egy pasi, aki szolis plázakrvákkal jön össze
2019. ápr. 17. 23:45
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet összwjönnék vele, de nagyon kevés ideig maradnánk együtt, mert nehezen kezelem, ha valaki kb 3 témát váltogat állandóan,azt meg pláne nem szeretem, ha valaki nem érti, amit mondok, nem tud hozzászólni.
2019. ápr. 18. 10:03
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, senki nem jönne össze egy ilyen pasival,itt a gyakorin mindenki plafon IQ-val rendelkezik. Látszik ez a válaszokból is!:)
2019. ápr. 18. 13:56
 19/23 anonim ***** válasza:
100%

Kevés az info.

Én fiú vagyok, de egy hasonló képességekkel rendelkező emberrel (persze ha lány), ha tetszik, érzem a harmóniát stb megpróbálnám szerintem.

Nem tudom, mit gondolsz "műveltség" alatt. Én például majdnem ötös lettem belőle érettségin, de világéletemben utáltam/rühelltem az irodalmat. Egy éve érettségiztem, azóta szinte mindent, ismétlem mindent elfelejtettem.

Viszont pl történelemi témákban "önszorgalomból" nézek videókat, pl Caesar in Britannia, Ottoman wars stb.

Egyébként a "műveltség" kétélű fegyver: én is lenézhetnék valakit, ha pl nem tudja az Ohm/Kirchhoff törvényeket... (Villamosmérnök hallgató vagyok).

Még sosem volt párkapcsolatom, de valószínűleg előbb el tudnék képzelni magam mellett egy őszinte, megbízható és szerető, ámbár egyszerűbb lánykát, mint egy hűdeokos, intellektuális csúcsokcsúcsa hercegnő kolleginát.

Bár ez az utóbbi mondatom erős volt, csak néhány kolléga itt nagyon nagyra tartja magát és ez a csúnya gondolat kikívánkozott belőlem.

Az fiatalabb unokahúgom (4 éves) nagyon szép, nagyon jó testalkata van (meg rendszeresen úszik) és láthatóan jó szellemi képességekkel van felszerelve.

Valószínű sokan belezúgnak majd...

Hogy jutott ez eszembe? Akármilyen értékes kiscsaj, egyáltalán nem biztos, hogy a (hozzáillő) legjobbal fog összejönni.

A hozzáillő hapsi lehet hozzá sem mer majd szólni (mint én ahhoz a lányhoz, aki 2 éve tetszett xdd) és mivel sok az önbizalomhiányos rendes pali, a macsók meg lehet csak szexre akarnák, ő is önbizalomhiányos lesz és beéri egy gyengébb férfivel.

Sajnos erre láttam pár példát... Persze nyilván nem ez az átlag.

Én úgy gondolom, ne feltétlenül a gyakori népétől várd erre a választ, hanem Te dönts. :)

Örülök, ha hasznos volt esetleg a válaszom 18F

2019. ápr. 19. 23:19
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
A saját IQ-m ismerem, és magamhoz hasonló pasira vágyom, nem magasan fölöttem, és nem mélyen alattam.
2019. ápr. 20. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!