Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy háromszoros küzdő sport világbajnokkal? 26/F
Figyelt kérdés
Nagyon kedves lány viszont félek hogy ha egyszer megbántom akkor mi lesz ...2019. márc. 31. 11:43
2/9 A kérdező kommentje:
3szorors karate világbajnok . Fekete öves. Te nem félnél ? Xd
2019. márc. 31. 11:47
3/9 anonim válasza:
:-D
Menekülj! Aki úgy kezd bele egy kapcsolatba, hogy már előre fél, hogy mi lesz szakításnál/válásnál, az még nem áll készen arra a kapcsolatra. Nemhogy örülnél, hogy meg tudja védeni magát, ha netán valami elmeroggyant megtámadná. Én kötelezővé tenném az iskolákban az önvédelmi oktatást, heti 1 tesióra keretében.
4/9 anonim válasza:
A karate nem azt tanítja, hogy verd meg a párod.
5/9 anonim válasza:
A háromszoros karatevilágbajnok majd pont el akarja veszteni a rengeteg belefektetett időt és energiát arra, hogy pofán csap és nem engedik versenyezni többet.
Komoly kűzdősportolóktól ez miatt annyira nem kell félni.
32/f
6/9 anonim válasza:
Te ennyire buta vagy?
Attól, hogy jól küzd, még nem fog megverni.
Felejtsd el a lányt, talál nálad értelmesebbet.
7/9 anonim válasza:
Én értettem, de arra céloztam, amit utánam kifejtettek...
8/9 anonim válasza:
Ha nem vagy bunkó gondolkodású (mint oly sokan ilyen sportokban), akkor az vonzó is lehet a nőknek. Amúgy Dietz Gusztáv bokszoló nem csak értelmes, de szép is :)
9/9 anonim válasza:
Nézd, a legtöbb férfi küzdősportolónak van barátnője. Ők valahogy nem félnek, hogy össze lesznek verve. Eszerint te gyávább vagy, mint egy átlag nőci? Az igen....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!