Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek volt olyan, h azért utasítottatok el valakit, h vegyen vissza az arcából?
Elég nagy az arcom ez tény, és elég sok lánynak bejövök, többen nyomulnak rám. Engem viszont csak 1 lány érdekel, csak az a baj, h ő valszeg azt hiszi, h én valami nőcsábász vagyok, mert folyton csajok lógnak a nyakamon, de engem egyik se érdekel azok közül. Csak ő érdekel. Mostanában mintha haragudott volna rám, ebből gondoltam ,h lehet h féltékeny, mert sok időt töltök más csajokkal. Ezért hát elhívtma, h igyunk meg valamit suli után, de erre meg lepattintott. Nem csináltam ügyet belőle. Aztán másnap amikor bejött, újra odajött hozzám dumálni. Nem értem a viselkedését, az egyik pillanatban még dühös,féltékeny, aztán elutasító, aztán megint ő keres.
Nem értem, ha egyáltalán nem érdeklem, akkor miért keres, miért jön oda hozzám.
Ha meg érdeklem, akkor miért utasított el, amikor elhívtam.
#7 Dehogyis nem keresed a társaságukat, hisz te magad írod, hogy: "sok időt töltök más csajokkal."
Vagy tán akaratod ellenére vagy velük?
Tehát adott egy viszonylag visszahúzódó lány, aki valamilyen szinten érdeklődik irántad, de mivel látja, hogy rengeteg csaj legyeskedik körülötted, ezért óvatos veled. Nyilván nem esik jól neki azt látni, amikor más csajokkal lógsz, így kissé megorrolt rád - mégha jogtalanul is. Viszont azzal, hogy elhívtad egy találkára, reményt adtál neki, hogy talán nem vagy annyira elérhetetlen a számára, ahogy eddig hitte. Azonban még mindig tart attól, hogy az ilyen meghívásaid nem csak neki szólnak, és a bizonytalanságából fakadóan nem mert rá egyből igent mondani. Ellenben azt elérted vele, hogy kissé megtört a jég és már ő is hajlandó nyitni feléd, mert ki szeretné deríteni, hogy mennyire lehet komolyan venni egy népszerűbb srác randi ajánlatát.
Szóval mindent összevetve, ha tényleg érdekel, akkor még nem mondanék le róla a helyedben, inkább megpróbálnám neki sugallni, hogy tényleg érdeklődöm iránta, és egy későbbi alkalommal újra megpróbálkozni a meghívással. Ha ezt is elszalasztja, akkor viszont tényleg felejtős és még ő maga sem tudja, hogy mit is akar pontosan, neked meg nem kötelességed kivárni, amíg kitalálja.
Szerintem.
Én nem nevezném féltékenységnek ezt, mivel nem vagytok együtt, semmi sincs köztetek. Inkább úgy fogalmaznék, hogy nem tart komolyan vehetőnek. Emiatt nincs oka dühösnek lenni, nem kötelező randiznia veled, semmi düh nélkül visszautasíthat, nem haragról van itt szó, egyszerűen nem bízik benned, erre megvan az oka. Pláne mert magadhoz sem vagy őszinte, amikor itt is ellentmondásosan fogalmazol. Nem hinném, hogy akaratod ellenére lógnak a lányok a nyakadon, ha annyira ellenedre lenne a társaságuk, akkor rég lekoptattad volna őket.
Tapasztaltam már olyant is egyes nagy arcú fiúknál, hogy ők kezdtek ki lányokkal, aztán úgy állították be utólag, hogy "a lány rajtuk lóg", ők meg nem tehetnek erről. A te esetedben is eltudom ezt képzelni.
Ja, csak egy random oldalon, ahol segítséget kérek, miért ne lennék őszinte?! Mi hasznom származna abból, ha itt kamuznék? Annak úgy mi értelme lenne.
Na mind1.
Am. a féltékenység meg a harag az még az előtt volt, h elhívtam volna, nem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!