Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, veletek volt olyan, h azért utasítottatok el valakit, h vegyen vissza az arcából?
Elég nagy az arcom ez tény, és elég sok lánynak bejövök, többen nyomulnak rám. Engem viszont csak 1 lány érdekel, csak az a baj, h ő valszeg azt hiszi, h én valami nőcsábász vagyok, mert folyton csajok lógnak a nyakamon, de engem egyik se érdekel azok közül. Csak ő érdekel. Mostanában mintha haragudott volna rám, ebből gondoltam ,h lehet h féltékeny, mert sok időt töltök más csajokkal. Ezért hát elhívtma, h igyunk meg valamit suli után, de erre meg lepattintott. Nem csináltam ügyet belőle. Aztán másnap amikor bejött, újra odajött hozzám dumálni. Nem értem a viselkedését, az egyik pillanatban még dühös,féltékeny, aztán elutasító, aztán megint ő keres.
Nem értem, ha egyáltalán nem érdeklem, akkor miért keres, miért jön oda hozzám.
Ha meg érdeklem, akkor miért utasított el, amikor elhívtam.
Valaki meg tudja nekem fejteni a lány viselkedését?
Mert én folyamatosan azt láttam rajta, h zavarban van, mosolyog, szemezik velem. Aztán néha kicsit távolságtartóbb lett. Itt fel is tettem ezzel kapcsolatban korábban egy kérdést és mindenki azt írta, h "féltékeny" és hogy hívjam el, beszélejek vele. El is hívtam, de hát elutasított.
Viszont azóta is keresi a társaságom, nem úgy tűnik, mintha nem kedvelne.
Férfiként kamasz koromban volt egy olyan lány aki elutasító volt velem, valószínű azért amit a kérdésben is írtál. De rám egy csepp hatással sem volt a viselkedése, viszont a többiek teljesen hülyének nézték a lányt, mivel minden lány a fél karját odaadta volna értem, neki meg végül egy alkoholista férj jutott. Teljesült a vágya, mert a férjének kicsi az arca, hisz minden nap részegen hazamászni és felriasztani a falu kutyáit, nem egy nagy eredmény.
Nálam sosem jött be az olyan lány aki lehúzni próbált. És az élet azt igazolta hogy más normális pasinak sem jöttek be ők, mert vagy alkoholista férj jutott nekik, vagy más téren voltak "kicsi arcúak". Amiben nincs semmi meglepő, hisz nem valószínű hogy sok olyan "álompasi" lehet aki olyan lány társaságát keresi akinek léte nem előnyt hanem hátrányt jelent számára.
De vajon ő mit szeretne, vagy most mit csináljak?!
Nem tudom hova tenni. Korábban ha valaki elutasított, az nem keresett engem utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!