Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves vagyok és 190 cm szóval még nőni fogok. Csajok nektek mennyire jön be ez?
Figyelt kérdés
Nem pálcika vagyok 80 kg és van rajtam izom,barna szem,barna haj.2010. júl. 5. 00:26
11/21 anonim válasza:
tök olyan mint én csak én 70 kg :D fel kéne szednem még pár kilót izomba, nyár végére meg lesz :)
12/21 anonim válasza:
Eszedbe se jusson emiatt rosszul érezni magad! A magas pasik a jók! Még a huszonévesek is a magas hapsikat szeretik, szóval ebből soha nem lesz hátrányod :)
13/21 anonim válasza:
párom pont ugyanilyen, nekem bejön. :)
14/21 anonim válasza:
Nekem kellemetlen lenne ha a párom 20-30 centivel magasabb lenne,szerencsére köztünk csak 5 centi a különbség és így nagyon kényelmes. Úgyhogy nálam ez a magasság annyira nem lenne nyerő,de ne aggódj,mert kevesen vagyunk így ezzel!
18/L
15/21 anonim válasza:
Jajj de jó neked! Nekem nagyon bejön ha egy srác magas! Főleg , mert én is az vagyok! 175 centi. Sajnos az én ismerőseim is alacsonyak , és ez rosz! 14/l
16/21 anonim válasza:
Nekem is nagyon tetszik ha egy fiú magas:$én 168cm vagyok és szeretem ha jóval magasabb nálam a barátom:)18/L
17/21 Zümy válasza:
nyugi nagyon is bejön :P körülöttem is lehetnének ilyen magas pasik ....mivel én 170 vagyok=) 14/L
18/21 anonim válasza:
14éves magas lányok küldhettek privit XD F/14 /180
19/21 anonim válasza:
Körülöttem is csak alacsony pasik vannak, elég idegesítő. Eddig minden barátom 175-180 cm között volt és magassarkúban rosszul éreztem magam mellettük. Szerintem egy pasinak tökéletes a 190cm. Úgy hogy ne érezd magad rosszul emiatt. Sőt.. barna szem barna haj.. á kár, hogy ilyen fiatal vagy. :) 19/L
20/21 anonim válasza:
én 202 cm vagyok és 85 kg 19/F
én is az tapasztaltam, hogy bejönnek a csajoknak a magas srácok
ja és szerintem még fogsz nőni én még 18 évesen is nőttem 2 cmt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!