Fiúk! Szóval nem nézitek a divatot mi? Most, hogy bejött a természetesség 1ből mindenkinek az kell és festetik át nagyba a hajukat a szőke csajok. Hogyivanez?
Úgy, hogy a divat változik és mindig is fog változni. Ahogy megy az idő, minden változik. Ez pont ilyen: Régen kontyban hordták a nők a hajukat. Most miért nem?
Mert már nem divat!
Nekem mindig egy adott típus jött be, trendektől függetlenül.
Amúgy nem tudom mi zavar, ha problémát jelent, hogy nem vesznek észre festesd át a hajad olyanra, amilyet most éppen menőnek látsz.
Ha pedig nem akarod festetni akkor viseld büszkén a saját hajszíned, de akkor ne siránkozz.
Ez nem csak ezzel a témával kapcsolatban van így, hanem az élet sok más területén is. Nem igazságos az élet, vannak bosszantó dolgok el kell fogadni. Nem tudsz mit tenni.
off:Másnak is nehezére esik a kérdés értelmezése?
Szia!
Én a 01:03-massal értek egyet: a fiúk legutoljára a hajszínt nézik meg és NEM úgy "működnek", hogy nekik csak a szőke/barna/vörös/hupilila jön be, a többit pedig le se sz@rják...
Az meg egyenesen nevetséges, hogy a fiúk a "divat" szerint választanak lányt. Szerinted, ha a szőke "kimegy a divatból", akkor mindenki, akinek eddig szőke barátnője volt azt fogja mondani a lánynak, hogy "Szivi, vagy befested a hajad barnára, vagy keresek egy másik lányt"?
Off: Tényleg elég nehéz kihámozni a kérdés homályából azt, hogy mit is akar a kérdező.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!