Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fiúk! Szóval nem nézitek a...

Fiúk! Szóval nem nézitek a divatot mi? Most, hogy bejött a természetesség 1ből mindenkinek az kell és festetik át nagyba a hajukat a szőke csajok. Hogyivanez?

Figyelt kérdés
1-2 éve, mikor meg a szőke volt divat, rá se néztetek a barnákra. Jó, nem általánosítok, de kb. 20/15 fiú így van ezzel.
2010. aug. 2. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is a termeszetesek jottek be,szal nemtom :DD
2010. aug. 2. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Úgy, hogy a divat változik és mindig is fog változni. Ahogy megy az idő, minden változik. Ez pont ilyen: Régen kontyban hordták a nők a hajukat. Most miért nem?

Mert már nem divat!

2010. aug. 2. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:
hát mondjuk a fiúk engem nem érdekelnek :D bocsi. de olyanra festem a hajam, ami nekem tetszik. az hogy nekik mi tetszik, azért nem festem át a hajam. akkor járjanak olyan lánnyal akinek szőke/barna haja van.
2010. aug. 3. 00:43
 4/9 anonim ***** válasza:
még jó hogy te minden fiút ismersz a világon és tudod hogy gondolkodnak... ne nevettess. ha ismernéd a pasikat tudnád hogy legkevésbé a hajszíned fogja érdekelni őket.
2010. aug. 3. 01:03
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem mindig egy adott típus jött be, trendektől függetlenül.

Amúgy nem tudom mi zavar, ha problémát jelent, hogy nem vesznek észre festesd át a hajad olyanra, amilyet most éppen menőnek látsz.

Ha pedig nem akarod festetni akkor viseld büszkén a saját hajszíned, de akkor ne siránkozz.

Ez nem csak ezzel a témával kapcsolatban van így, hanem az élet sok más területén is. Nem igazságos az élet, vannak bosszantó dolgok el kell fogadni. Nem tudsz mit tenni.

off:Másnak is nehezére esik a kérdés értelmezése?

2010. aug. 3. 03:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 01:03-massal értek egyet: a fiúk legutoljára a hajszínt nézik meg és NEM úgy "működnek", hogy nekik csak a szőke/barna/vörös/hupilila jön be, a többit pedig le se sz@rják...

Az meg egyenesen nevetséges, hogy a fiúk a "divat" szerint választanak lányt. Szerinted, ha a szőke "kimegy a divatból", akkor mindenki, akinek eddig szőke barátnője volt azt fogja mondani a lánynak, hogy "Szivi, vagy befested a hajad barnára, vagy keresek egy másik lányt"?

Off: Tényleg elég nehéz kihámozni a kérdés homályából azt, hogy mit is akar a kérdező.

22F

2010. aug. 3. 09:58
 7/9 anonim ***** válasza:
Szőke, fekete, barna... egyik sme természetes, ha FESTETT!!!
2010. aug. 3. 11:34
 8/9 anonim ***** válasza:
énis szőke voltam és most lett átfestve a hajam barnára..de nem divatból csak a szőke hajfestéktől teljesen szétment a hajam úgyhogy muszály volt... de már hiányzik a szőke hajam , nem érdekel hogy épp most nem divat
2010. aug. 3. 12:51
 9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de ez csak amolyan költői kérdés.. nem nyavalygok emiatt.. és kedves 3-ik vagy 4ik válaszoló.. általánosságban írtam? nem hiszem..
2010. aug. 3. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!