szerintem a hullámos haj sokkal szebb a göndör meg különleges ne vasald! örülj hogy nem vagy olyan mint mindenki más..biztos nagyon szép a hajad:)
2011. júl. 24. 14:53
2/12 anonim válasza:
Szerintem a vasalt, lenyalt egyen haj sokkal gázabb, főleg, amikor már kezdi tönkretenni a hajat a vasaló.
2011. júl. 24. 14:53
3/12 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2011. júl. 24. 14:54
4/12 anonim válasza:
úúú mit nem adnék, hogy hullámos hajam legyen *.*
2011. júl. 24. 15:39
5/12 anonim válasza:
nem gáz. nekem göndör van és rengetegen dícsérik. a göndör haj ritkább mint az egyenes, szerintem leginkább azért látsz több egyenes hajút:) meg sokaknak úgy hullámos hogy összevisszaáll és azért vasalják. (koliból tudom) :)
2011. júl. 24. 15:51
6/12 anonim válasza:
Dehogy gáz! Szerintem az néz ki a legrosszabbul, amikor valakinek van pár szál, vékonyka haja, és még azt is vasalja, smmi tartása nincs, csak lóg.
Én imádom a sűrű, göndör hajamat, bár meglehetősen kezelhetetlen, és makacs. Hetente 1x, hajmosás előtti napon kivasalom (amikor már elfekszem, és nem áll jól göndören), de a hét többi napján hagyom, hadd álljon úgy, ahogy akar.
2011. júl. 24. 17:44
7/12 anonim válasza:
Szia! Egyáltalán nem gáz a göndör és a hullámos haj sokkal szebb mint a vasalt. Nekem is hullámos hajam van és szinte mindennap meg dicsérte valaki és kérdezgették hogy hogy csinálom pedig az én iskolámban is a többség vasalja a haját.:)
2011. júl. 24. 20:00
8/12 anonim válasza:
Örülj neki, hogy kitűnsz a szürke tömegből! Hordd leengedve, vagy találj ki frizurákat, hogy kiemeld a hullámokat! Én nagyon boldog lennék, ha nem kellene egész éjjel forgolódnom a göndör hajért! :D
2011. júl. 24. 21:39
9/12 anonim válasza:
Nekem hosszu jégszoke aprogondor hajam van.Szerintem nagyon sexy.Már nem azért mert nekem van ilyen,de akivel addig leálltam beszélgetni,az megkérte,hogy hagyj fogja már meg és szerintuk tuti csavarozva van.Pedig nem is....
De elobb mutatták a tv-ben az UFO egyuttest,nah a szoke csajnak gyonyoru haja van.Nekem is nem sokára ilyen lesz ha még megno kb.10cm-t.
Amugy ha gondor hajad van,mindig egyenest akarsz,ha pedig egyenes,akkor gondort.Sokat vasaltam én is,de nem éri meg,mert nagyon tonkrevágja a hajat sajnos...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!