Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » . Szerintetek gáz a göndör...

Vivces07 kérdése:

. Szerintetek gáz a göndör vagy a hullámos haj? Mert az iskolában szinte mindenkinek vasalt van.

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 14:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem hosszú hullámos, de úgy néz ki mintha be lenne sütve mert egyenletes középnagy hullámok vannak benne mindig.Nagyon sokan mondták,hogy irigylik, szeretnének ilyet.Én imádom nem kell vele semmit csinálni,hogy ilyen legyen:) Nemtudom, de nálunk a gimiben most már mindenki hullámosítja vagy göndöríti,és nagyon ritkán vasalja:)

16/l

2011. júl. 30. 20:54
 12/12 anonim ***** válasza:

a göndör vagy hullámos haj egyáltalán nem gáz, aki ezt mondja, az csak irigy! :)

valaki kitalálta, hogy az egyenes haj a "menő", a mostani tiniknél nagy szám ez.

de szerintem (sőőt, biztos :D) sokkal több az olyan, aki él-hal az ilyen-olyan loknikért.

az az én véleményem, nekem is gödör a hajam, mindenki azt mondja, hogy mennyire szép, meg mennyire irigyli. xD

suliba néha-néha mondták, hogy vasaljam ki, de látták, hogy makacs öszvér vagyok és úgyse fogom... idővel békén hagynak az ilyenekkel.

2012. márc. 29. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!