Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom minden lányt felvesz iwiwen akit megismer akárhova megyünk, akárhova járunk, mindenkivel mosolyogva beszél, mindenki szimpi, a csajok jelölik be elsőként; szóval ez jelent valamit, vagy mivel azért nem levelezget velük, amúgy semmit?

Figyelt kérdés
2010. jan. 22. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%
Már nem sokáig fogtok járni. Sajna. 26/F
2010. jan. 22. 10:59
 2/16 anonim ***** válasza:
66%
extravertált személyiség maximum ennyit jelent...ha szeret nyílván te kellesz neki...
2010. jan. 22. 11:04
 3/16 anonim ***** válasza:
extrovertált,nem extravertált
2010. jan. 22. 11:19
 4/16 A kérdező kommentje:

ez pont két ellenkező válasz

egyik mellette szól, másik ellene

de jó...

2010. jan. 22. 11:29
 5/16 anonim ***** válasza:
szerintem nem kéne idegeskedni, nem fordul be attól h kapcsiban van, ha nem csal meg, nem találkozgat velük addig nincs gond.
2010. jan. 22. 11:36
 6/16 A kérdező kommentje:

köszönet

csak olyan kár, hogy van iwiw

2010. jan. 22. 11:51
 7/16 anonim ***** válasza:
33%
töröld le az iwiwjét..egyszerű
2010. jan. 22. 12:14
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak: Hogy juthat ilyen eszedbe?!:D Ez jó ok lenne a szakításra.. Te nem akadnál ki, ha a párod kitörölné az iwiwedet?:D Istenem.. milyen emberek vannak:)

Kérdezőnek: Mióta vagytok együtt? Szerintem nem baj, ha kedves az emberekkel, féltékenykedni nem szabad, ha nem levelezget és találkozgat velük, akkor szerintem nincs gond. Főleg, ha érzed is, hogy nagyon szeret téged:) Biztos csak jól esik az önbizalmának pár elismerő pillantás. De az kinek nem?:)

2010. jan. 22. 12:26
 9/16 A kérdező kommentje:

7 hónapja együtt

csak olyan érdekes, hogy szinte mindenki tetszik neki, viszont nekem csak ő,nekem nincs szükségem más pasik ismerettségére, ahogy neki

2010. jan. 22. 12:58
 10/16 anonim ***** válasza:
én lehet, h személyes sértésnek is venném akár, mert minek neki annyi csaj, ha ott vok én? ha még nem élte ki magát, akkor szakitanék, és jelölgessen, meg flörtölgessen akivel csak akar. de akkor ne csodalkozzon, h senki nem akar tőle semmi komolyat. ne haragudjatok, de ez már több, mint extrovertalt szemelyiseg. :S
2010. jan. 22. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!