Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eliosz kérdése:
Szerintetek többet jelent ez mint főnök és beosztott "kapcsolat? "
Figyelt kérdés
Néha úgy érzem, hogy tetszem a főnökömnek.
Másfél hónapja dolgozok "neki"
Mondta már, hogy gyönyörűségem, hol megérinti, megsimogatja a karomat, hol a fejemet.
Meg ha például munkaügyi bajom van a kedvembe tesz, hogy jól érezzem magam. Sokszor leülünk beszélgetni a munkáról de igazából nem a munkáról beszélünk hanem minden egyéb másról 2 órákat..
Kolléganőmtől hallottam véletlenül, hogy tökre olyan mintha velem kivételezne a főnök.. Nem tudom mégis mi a helyzet. Szerintetek?
2019. ápr. 11. 11:41
11/13 anonim válasza:
Szerintem tetszel neki.
És ő is tetszik neked:)
12/13 anonim válasza:
Jaja, tuti bejöttök egymásnak, csak tényleg az a kérdés, hogy a főnök csak szexet akar-e vagy netán több is lehet belőle. De alapként legyen meg a szex aztán majd meglátjuk. Ennyire kevés nálatok a munka, hogy ráérek órákat beszélgetni? Vagy ennek egy része már munkaidőn túli?
13/13 anonim válasza:
az en fonokom aze mas de tudom bejovok neki egyebkent :"D csak nem fogdozzzz :"D viszont nalunk par napja volt csok meg elkoszont ... es megcsokolt :"D akkor is .. roviden csak hogy mi egy eve beszelgetunk smsbe bar par honapja mar nem de mindig jon kerdezget ha van ideje annyi mizu stb jah nem magyar :"D angol a csavo ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!