Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtátok már el magatokat férfi előtt (lányok)? Hogy reagált rá? Milyen kapcsolat volt köztetek (szerelem, tanár-diák, főnök-beosztott stb. )?
Párom előtt, amikor veszekedtünk, vagy elpusztult a cicám.
Főnököm előtt, amikor leszokóban voltam a cigiről, és rámjött az idegbaj. :D
Előttem már sírta el magát nő, én aztán olyan depibe meg lelkiismeret furdalásba zuhantam a dolgok miatt, hogy véletlenül ráittam gyógyszerre, és ettől pánikrohamom lett + hiperventilláltam, a csaj mentett meg, hogy ne fulladjak bele a hányásomba!
Aztán rájöttünk, hogy mindketten vastagon elbsztuk, szóval tisztalap és új lendület :D
Párom előtt, de ő is sírta el magát előttem. Nagyon megértő, meg kedves volt, megnyugtatott és felvidított. Mindig olyan jó, nyugtató hatással van rám, és mindig jobb kedvre tud deríteni :)
Ha más előtt jutnék sírásra (kivéve legjobb barátnők), akkor elrejteném, nem mutatnám, addig visszatartom, amíg nem vagyok egyedül, vagy nem látnak.
Csak a hozzám legközelebb állóknak tudom rendesen kimutatni az ilyen érzelmeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!