Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírtátok már el magatokat férfi előtt (lányok)? Hogy reagált rá? Milyen kapcsolat volt köztetek (szerelem, tanár-diák, főnök-beosztott stb. )?
Hát tudom, hogy ez nevetségesen fog hangzani, lehet röhögni.. a lényeg, hogy tesiórán soha nem azt csináljuk, amiből kicsit is jó vagyok, mindig azt amiből gyenge, de nagyon. Hetedikben állítólag tananyag a kézilabdában használt felugrásos lövés, amiből én totál K.O. vagyok, valahogy sehogy sem akar kijönni a mozdulat, másoknak persze sikerül. A lényeg, hogy tesin teljesen bepánikoltam, hogy elcseszek mindent, semmit nem tudok normálisan megcsinálni és ott kirobbant belőlem az egy év óta felgyülemlett feszültségem és elsírtam magam, persze nemcsak a tornaórai nem csak a gyatra teljesítményem miatt.
A fiúk szerintem hülyének néztek, lehet a hátam mögött röhögtek is rajtam, mondjuk már eddig is. A rendesebbje azért odajött.. a tanár meg hát nem tudom, az is egy külön történet, eléggé hadilábon állok vele is. Ő oda sem jött meg semmi, pedig máshoz odaszokott, ha látja hogy sír. Persze közvetlenül a sírásom előtt próbált nekem magyarázni, hogy mit hogy, de jól tudja, hogy én ezt így nem igazán értem meg... Lehet, hogy megsajnált, mert hármast kaptam, mondjuk ebben az a szép, hogy a lányok között ez a legrosszabb jegy ebben a feladatban.
Szóval szépen elbőgtem magam tesiórán, és félreértés ne essék nem sajnáltatni akartam magam, sőt igyekeztem minél előbb abbahagyni a sírást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!