Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek többet jelent ez mint főnök és beosztott "kapcsolat? "
Néha úgy érzem, hogy tetszem a főnökömnek.
Másfél hónapja dolgozok "neki"
Mondta már, hogy gyönyörűségem, hol megérinti, megsimogatja a karomat, hol a fejemet.
Meg ha például munkaügyi bajom van a kedvembe tesz, hogy jól érezzem magam. Sokszor leülünk beszélgetni a munkáról de igazából nem a munkáról beszélünk hanem minden egyéb másról 2 órákat..
Kolléganőmtől hallottam véletlenül, hogy tökre olyan mintha velem kivételezne a főnök.. Nem tudom mégis mi a helyzet. Szerintetek?
Sok ember beszélget ezt tudom
De például a kolléganőm akit aznap ismertem meg ő azt mondta ,hogy soha nem szokott leülni emberekkel két órát beszélgetni. Max fél órát. Egyébként ő két éve meki dolgozik.
"Fogalmam sincs mire gondoljak. :/"
Jaj, kérdező, ne játszd már itt a szűzleányt!
Pontosan tudod te is, hogy a főnököd legszívesebben úgy megtömne az irodában, hogy a csillár is leesne a helyéről! És világos, hogy neked is kedvedre lenne, különben nem hagynád, hogy simogasson meg gyönyörűségemnek nevezzen.
Csak gondolom nős, mi?
Hát, döntsd el, mibe mész bele és mibe nem, de arra ne számíts, hogy elválik miattad a feleségétől.
Fogalmam sincs, hogy nős e!
Mitől olyan biztos, hogy megakar dönteni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!