Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac, akivel ismerkedem, es tetszem neki, elszolja magat hogy "akkor lennel az igazi, ha lefogynal 5-6 kg"ot, azt hogy lehet kezelni?
Gondolj bele nyugodtan, de inkább a tálalásba. Az, hogy alap, hogy elvileg azok ismerkednek, akik tetszenek egymásnak, már megint egy más tészta. Nem azért "kell" tetszened egy férfinak, mert férfi, hanem mert azt akarod, hogy a párod legyen. De ez nem feltétlenül csak a külsőre igaz. Persze lehet azt is csinálni, ami rajtad kívül senkinek nem tetszik a világon, csak akkor egyedül leszel.
32/f
Akkor is így reagálnál, ha azt mondta volna, hogy más hajszínnel jobban tetszenél neki?
Tetszel neki, veled ismerkedik, és azt hiszi, hogy el jutottatok arra a szintre, hogy őszinték lehettek egymással. Majd megtanulja, hogy ilyent okos férfi soha semmi körülmények között nem mond egy nőnek, akinek még élvezni akarja a társaságát.
Nem rég voltam hasonló szituban.
A pasi akivel randiztam mondta hogy ha lefogynek 10 kilót, akkor bármi lehetne köztünk, mert amúgy bejövők neki. (talan 5 kiló plusz van rajtam,de engem nem zavar és nem éreztem meg sosem hátrányat. O a jo vékony modell alkatú lányokat szereti). Hát ki röhögtem és mondtam neki hogy ő meg lehetne magassabb és penzessebb.
N27
Hát nekem ez így nem férne bele.
Aztán lemenne rólam ez a pár kiló és megjegyezne mást ami nem tetszik és így tovább. Nem szeretem az ilyet. A másik férfi is látja, ha van rajtam 5-6 kiló csak nem teszi szóvá és elfogadja vagy az se kizárt, hogy tetszik neki. Inkább ilyet keress.
Egyik ismerősöm hasonlata jutott eszembe, szerintem nagyon találó erre a kis gyökérre: ő az a fajta bunkó suttyó, akihez egy ujjal nem lehet hozzáérni, mert jajj nagyon megbántódik a szegény viráglelke, ugyanakkor ő az a személy, aki mindenféle lelkiismeret- furdalás nélkül átgázol rajtad szöges acélbetétes bakanccsal.
Na meg, hogy odabiggyeszti "nem bántásból mondom, de...", akkor már azt hiszi bármit mondhat emögé bújva :D. Szánalmas. Ha ezek után még ismerkedesz vele, netán össze is jössz vele, akkor csak magadra vess, mert ő ilyen, és ez csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!