Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy srac, akivel ismerkedem, es tetszem neki, elszolja magat hogy "akkor lennel az igazi, ha lefogynal 5-6 kg"ot, azt hogy lehet kezelni?
Én itt befejezném vele.
Nem amiatt, mert ne tudnám, hogy ne lenne mit javítani az alakomon, hanem mert ilyen felszínes, külsőorientált, irányítgató alakkal nem egymást keressük.
Nagyon szabadszaju.Mindig mindent kimond.Igazabol ez is olyan spontanul jott neki,mert szo volt a kajarol,vagy nem is tudom mirol..Alapjaraton en is nagyon szokimondo vagyok,es csak azert nem vagtam vissza,mert tudom hogy O erzekeny a kulsejevel kapcsolatban,es tudom hogy nem konkretan bantasbol mondta..
Oda is tette a mondat ele hogy "nem bantasbol,de..."
Attól is függ, hogy miből van az a 65 kg, de ja ez még belefér simán. Erre én azt szoktam mondani, hogy hízni már ne hízzál erre.
32/f
Ez nem őszinteség, ez a "férfi vagyok, minden nekem szól a világon, te is akarj tetszeni nekem, mert mi az, hogy nem".
Ha te ezek után szóba állsz vele, minden szart megérdemelsz, amit tőke kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!