Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiak miért utálják a nőket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak miért utálják a nőket?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 3. 18:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Én amúgy szeretem őket, csak idegesít hogy ez a "gyenge pontom" is egyben :)
2019. ápr. 3. 19:41
 12/24 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a férfiak imádják a nőket, csak egyeseknek savanyú a szőlő. Ha az ezen az oldalon utálkozó férfiak valóban utálnák a nőket, akkor nem minden kérdésük körülöttük forogna. Én pl utálom a pacalpörköltet, nem is tettem ki róla soha egy kérdést sem :D

25/N

2019. ápr. 3. 19:42
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért utálják, mert csak elvárások vannak, az hogy mit tud, vagy miben jó, már a kérdés is felháborító számukra. Érzed? :) Aki nem ilyen, azt nem utálom, ha fiú, ha lány.
2019. ápr. 3. 20:00
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

#12 Ez jó volt!

Mert én sem szeretem a pacal pörköltet ;)

(34/F)

2019. ápr. 3. 20:05
 15/24 anonim ***** válasza:
3%

Az utálat nem jó szó egyáltalán rá. Nem utálom a nőket egyáltalán, csak tudom milyenek. Felszínesek, képmutatóak, és ha neked van egy apróbb hibád, akkor világvége van, de ha neki van bármi hibája, azt ne is vedd figyelembe,mert az nem számít...

Ja és nem hazugok, de nem őszinték.

Egyre inkább kiábrándulok a nőkből, mert ilyenek. Igen, az összes. Soha nem találkoztam még kivétellel, valamelyik tulajdonságba mindegyik beleesett,amit az előbb írtam, vagy akár mindegyikbe.

27/F

2019. ápr. 3. 20:40
 16/24 anonim ***** válasza:
53%

"Ja és nem hazugok, de nem őszinték."

Nem tárulkoznak ki neked, úgy érted. Ez csak annyit jelent, hogy nem bíznak benned, vagy nem vagy számukra valódi opció.

2019. ápr. 3. 21:30
 17/24 anonim ***** válasza:
62%
Utálják a pacalpörköltet...az egyik legjobb étel pedig. Ha valaki utálja a paradicsomos káposztát, azt még megértem, az egy ehetetlen kotyvalék.
2019. ápr. 3. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
16%
Haha, nem unjátok még az önigazoló meséteket, amivel nyugtatgatjátok magatokat? Pont, hogy azok utálják meg a nőket, akiknek elég sokkal volt dolga, hogy biztosan kijelentse: mind egyforma. Összes 10 évnyi komoly kapcsolattal, 50+ kevésbé komoly partnerrel a hátam mögött én utálom és megvetem a nőket. Tulajdonképpen nem is ismerek olyan férfit 30 felett, akinek ne lenne siralmas a véleménye róluk, kivéve az örökös vágyakozó lúzereket.
2019. ápr. 3. 21:35
 19/24 anonim ***** válasza:
66%
Utolsónak megvolt az összes ribike, aztán most utálja a nőket, hűha
2019. ápr. 3. 21:57
 20/24 anonim ***** válasza:
73%

Zsák a foltját. Aki egész életében egy normális nőt nem tudott összeszedni vagy legalább megismerni annak szerintem nem ártana önvizsgálatot tartani.

Én is sok teljesen értéktelen férfit ismertem már meg. Kapcsolatom mégis csak olyan férfiakkal volt, akik jó, értékes emberek voltak. Volt aki elcseszte a kapcsolatot? Persze. Volt aki borzalmas pár volt? Persze. Utálom emiatt a férfiakat? Egyáltalán nem.

2019. ápr. 3. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!