Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért utálják a nőket?
Szerintem a férfiak imádják a nőket, csak egyeseknek savanyú a szőlő. Ha az ezen az oldalon utálkozó férfiak valóban utálnák a nőket, akkor nem minden kérdésük körülöttük forogna. Én pl utálom a pacalpörköltet, nem is tettem ki róla soha egy kérdést sem :D
25/N
#12 Ez jó volt!
Mert én sem szeretem a pacal pörköltet ;)
(34/F)
Az utálat nem jó szó egyáltalán rá. Nem utálom a nőket egyáltalán, csak tudom milyenek. Felszínesek, képmutatóak, és ha neked van egy apróbb hibád, akkor világvége van, de ha neki van bármi hibája, azt ne is vedd figyelembe,mert az nem számít...
Ja és nem hazugok, de nem őszinték.
Egyre inkább kiábrándulok a nőkből, mert ilyenek. Igen, az összes. Soha nem találkoztam még kivétellel, valamelyik tulajdonságba mindegyik beleesett,amit az előbb írtam, vagy akár mindegyikbe.
27/F
"Ja és nem hazugok, de nem őszinték."
Nem tárulkoznak ki neked, úgy érted. Ez csak annyit jelent, hogy nem bíznak benned, vagy nem vagy számukra valódi opció.
Zsák a foltját. Aki egész életében egy normális nőt nem tudott összeszedni vagy legalább megismerni annak szerintem nem ártana önvizsgálatot tartani.
Én is sok teljesen értéktelen férfit ismertem már meg. Kapcsolatom mégis csak olyan férfiakkal volt, akik jó, értékes emberek voltak. Volt aki elcseszte a kapcsolatot? Persze. Volt aki borzalmas pár volt? Persze. Utálom emiatt a férfiakat? Egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!