Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti akkor is felajánljátok az első,
kávézós randin, hogy fizettek?
Figyelt kérdés
Amiatt fordult meg a kérdés a fejemben, hogy első randin még sosem voltam kávézni, valahogy mindig mást talált ki az aktuális férfi. Így nem tudom, hogyan is néz ki. Alapvetően a kapcsolatokban, meg randizás alatt mozizás, múzeum stb mindig felajánlom hogy fizetek, állom a részemet, vagy veszem én a popcornt stb. De egy kávézáskor a számla kb 600 forint, most azt elég vicces megfelezni, de ha meg úgy ajánlom fel, hogy fizetek, megint furán jönne ki szerintem... szóval, biztos hogy túlbonyolítom, de tudnátok ötletet adni, ti hogy csináljátok? :D kort is írjatok légyszi
Nem. Meg amúgy is, aki annyira sóher,hogy kifizettet egy kávét,pláne első randin,azzal biztos nem lenne második :D (Későbbi randikon már én is úgy vagyok,hogy felezzünk,vagy meghívom én is valamire).
2019. márc. 27. 23:08
12/23 anonim válasza:
#11 ergo te fizetteted ki a kávét vele :D
2019. márc. 27. 23:09
13/23 anonim válasza:
Erős túlzás 300 Ft-ból ilyen ügyet csinálni. Mindenki ilyen anyagias itt?
2019. márc. 27. 23:13
14/23 anonim válasza:
Férfiként válaszolok.
Szerintem egy érett nő tudjon helyén kezelni egy apró gesztust, akár randi, akár csak egy baráti beszélgetés egy kávé mellett.
2019. márc. 27. 23:15
15/23 anonim válasza:
Férfi miért nem értékelheti ugyanazt a gesztust?
Nekem pont az csípi a szemem, hogy a pasik ennyire tiltakoznak az ellen, hogy a nő fizessen. Csak akkor engedem meg, hogy fizessen, ha rögtön visszahívhatom. Nekem nem kell álmacsó gesztuskodó idióta.
2019. márc. 27. 23:41
16/23 anonim válasza:
#15 mert az eszes nők ebből vonnak le következtetéseket a férfi jellemére vonatkozóan. Ez sokat elmond rólad.
2019. márc. 27. 23:52
17/23 anonim válasza:
Férfi fizet és ennyi. Első egypár randira úgysem drága helyre kéne szerintem menni.
N27
2019. márc. 27. 23:56
18/23 anonim válasza:
Első randin szerintem talán túlzás, DE! a másodikon ha felajánlod hogy fizetsz az szerintem egy szép gesztus és sokat nőhetsz egy férfi szemében attól függetlenül hogy elfogadja-e vagy sem.
Amúgy aki azon a véleményen van, hogy mindig egy férfi fizessen és szimpatikus neki a férfi akkor neki mi lenne a kedvezőbb mit gondoljon a férfi? A: kifizetem, mert így illik, de egy tök átlag randi vagy B: basszus az első lány aki felajánlotta hogy fizet. Ha pedig belegondol akkor azért nem olyan rossz ez ha mondjuk 10 lányból ő az egyetlen akkor már alapból különlegesebbé válik.
2019. márc. 28. 06:34
19/23 anonim válasza:
Legutóbb nem ajánlottam fel, mert késett vagy fél órát és nem szólt.
2019. márc. 28. 07:33
20/23 anonim válasza:
Én mindig felajánlom, de általában elutasítják, és ez így helyes. Később visszahívom valamire, meg felezünk, de ez egy apró gesztus a férfi részéről. Őszintén ha hagyja hogy kifizessem, természetesen megteszem, de abból azt a következtetést vonom le, hogy nem érdeklem mint nő, nem akart ebbe a randiba többet invesztálni, ezért utána nekem felejtős. De ez csak az első randira vonatkozik. Sőt, a másodikat úgy kezdjük hogy én hívom meg őt valamire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!