Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit szólnátok ha az első randin, ami egy piknikezés lenne a szabadban, az úriember rátok parancsolna hogy a kedvencét főzétek, és azt vigyétek neki enni?
Kiröhögöm és otthagyom.
Szakácsnak csak sztárgázsiért megyek, ingyen senkinek.
Ez rohadt sokat elmond valakiről. Egyrészt egy ilyen randin azért illik mindenkinek készíteni valamit. Kölcsönösség nélkül semmilyen randiba vagy kapcsolatba nem megyek bele. Ha nagyon szőrszálhasogató akarok lenni akkor mondjuk a meghívó félnek illene biztosítani a kaját. Én ebből azt szűrném le, hogy kb semmit nem segítene az egész kapcsolat alatt csak parancsolgatna. Meg nem gondolnám valami háziasnak. Ha piknikezni megyünk akkor azért valami tök egyszerű kaját dobjon már össze ő is. Nem tudnék hosszú távra tervezni olyannal akinek derogál főzni.
Parancsolgatás már önmagában kizáró ok. Ha beszélgetünk és tudom, hogy mi a kedvenc kajája vagy sütije úgy is azt csinálok neki. De sokkal szebb ha mondjuk ő csinálja meg a kedvenc kajáját és elhozza, hogy kóstoljam meg, ő nagyon szereti hátha nekem is bejön.
Valóság: Az összes eddigi női válaszoló megcsinálná, ha ELÉG jó pasi lenne hozzá szerinte az, aki ezt kéri.
A nagy női öntudat, egyenlőség, modern felfogás, stb. addig tart, amíg nem jön szembe velük egy alfahím, aki előtt hasra eshetnek.
Ezerszer láttam ezt már másban is. Ő nem csókolózik első randin, ő nem szexel első randin, stb. Ja, egészen addig amíg nem jön egy elég jó pasi, akivel meg mégis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!