Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy netes "szerelmem", már egy éve. Még sosem találkoztam vele élőben. Sokat fenyegetőzött már, hogy öngyilkos lesz, pedig esze ágában sincs (ennyire már jól ismerem). Neten keresztül nagyon bejön nekem, meg sokat törődik velem. Nem hanyagol. Sőt, néha már túlzásokba is esik, mert ha 1 percet kések a válasz írással, mindig ideges lesz és azzal vádol, hogy megcsalom.

A napokban arról volt szó, hogy randizni akar velem. Eljön, de csak egy feltétellel, ha lefekszem vele. Ezt is elég nyersen írta le. Most aztán választás elé kerültem. Ha találkozni akarok vele, akkor le kell feküdjek vele, de ha nem akarok lefeküdni vele, akkor meg nem akar látni.

Tényleg tetszik és nagyon fontos nekem, de én nem akarok lefeküdni vele. Egyszer igen, mikor eljön a pillanat, de így muszájból nem. Ráadásul első talin. Kizárt.

Mit kellene válaszolnom neki?

2019. márc. 26. 20:41
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor meg ha így lenne, lehet ígyis követelné"

Már bocsi, de az írásod alapján simán megerőszakolna. És ez még a jobbik eset.

2019. márc. 26. 21:33
 22/39 anonim ***** válasza:
100%
Kamu
2019. márc. 26. 21:37
 23/39 anonim ***** válasza:
54%
Én tök normálisan szoktam nőkkel beszélni, mégis eltűnnek, ennek a nyomoroncnak meg visszaírtok, na jólvanakkor :D
2019. márc. 26. 22:07
 24/39 A kérdező kommentje:
Lehet rossz helyen keresgéltél és nem foglalkoznak veled a csajok. Na megírtam neki, láttam elolvasta de még nem válaszolt rá
2019. márc. 26. 22:13
 25/39 anonim ***** válasza:
70%
Na majd írd meg mit válaszolt kíváncsiak vagyunk.
2019. márc. 26. 22:15
 26/39 anonim ***** válasza:
86%
Mindketten betegek vagytok.
2019. márc. 26. 22:16
 27/39 anonim ***** válasza:
38%
Az öngyilkoságról nem beszélni kell hanem megtenni
2019. márc. 26. 22:21
 28/39 A kérdező kommentje:
Bekapcsolta a kameráját, tiszta könny volt a szeme, meg sört iszogatott az üvegből. Ki is léptem a kamerából. Nem tudom, hogy mit higyjek. Igazi könnyek vagy csak bekente a szemeit vízzel. Na de nem írt még semmit, csak ezt megmutatta
2019. márc. 26. 22:24
 29/39 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
51%
#23: Ja, de tényleg így szokott lenni. Ha normális vagy egy csajjal, akkor kajak nézelődik más-más lehetőségek után, viszont ha pont így g#cizel vele, ahogyan a kérdezővel is a srác, akkor meg totál beléd bolondulnak. Nem akarom megérteni a nőket...
2019. márc. 26. 22:30
 30/39 A kérdező kommentje:
A férfiak is elég hibásak ebben. Hiába kedves egy csajjal ha közben más nőkkel ugyanúgy flörtöl. Csak ezt nem veszik észre a férfiak, nekik ez természetes
2019. márc. 26. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!