Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefeküdjek vele?

Figyelt kérdés

Van egy netes "szerelmem", már egy éve. Még sosem találkoztam vele élőben. Sokat fenyegetőzött már, hogy öngyilkos lesz, pedig esze ágában sincs (ennyire már jól ismerem). Neten keresztül nagyon bejön nekem, meg sokat törődik velem. Nem hanyagol. Sőt, néha már túlzásokba is esik, mert ha 1 percet kések a válasz írással, mindig ideges lesz és azzal vádol, hogy megcsalom.

A napokban arról volt szó, hogy randizni akar velem. Eljön, de csak egy feltétellel, ha lefekszem vele. Ezt is elég nyersen írta le. Most aztán választás elé kerültem. Ha találkozni akarok vele, akkor le kell feküdjek vele, de ha nem akarok lefeküdni vele, akkor meg nem akar látni.

Tényleg tetszik és nagyon fontos nekem, de én nem akarok lefeküdni vele. Egyszer igen, mikor eljön a pillanat, de így muszájból nem. Ráadásul első talin. Kizárt.

Mit kellene válaszolnom neki?

2019. márc. 26. 20:41
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Te lány, legyen eszed! Ez a hím csak dugni akar, plusz ha ennyire féltékeny csak mert nem vagy nonstop reakció kész (nem írsz vissza azonnal), szerinted élőben mi lesz?

Nem fog tisztelni. Uralkodni fog fölötted. Zsarolni. Sőt, tán még ütne is, kinézhető belőle.

Te most rózsaszín ködön át nézed. De ezúttal higgy a pártatlan véleményeknek!

NE! És koptasd is le. Ez egy nagyon nem egészséges ember és nagyon beteggé fog téged is tenni.

Nincs baj amúgy a beteg emberekkel, amíg nem ártanak másoknak. De erről az alakról messziről virít, hogy toxikus másokra nézve.

Védd magad!

2019. márc. 26. 20:57
 12/39 anonim ***** válasza:
91%
Jesszus, én már így is hidegrázást kapok a faszitól, te pedig egy éve hagyod, hogy kicsinaljon.
2019. márc. 26. 20:58
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Menj már! Te normális vagy? Soha nem találkoztatok, de féltékeny? Ha jót akarsz magadnak azonnal letiltod és játszon az elmebeteg azzal, ami vele egykorú!
2019. márc. 26. 21:00
 14/39 A kérdező kommentje:
Nem mondtam ám el mindent, mert az már tényleg ciki. Azt mondta öngyilkos lesz, mert nincs pénze. Én meg nem tudtam, hogy mivel nyugtassam meg, azt mondtam neki, hogy küldök neki pénzt. Aztán egyből megnyugodott. De nem küldtem neki. Ő meg követelte a pénzt, mindig várta a postást. Azt mondta biztos csak hazudok. Aztán hazudgáltam neki mindenfélét, hogy leszálljon errôl a témáról. Már egy hónapja fel sem hozza a témát. Tudom köcsög vagyok, de annyira követelte a pénzt, hogy már azért sem küldtem neki semmit
2019. márc. 26. 21:00
 15/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez már tényleg a,, fúú, b.. zd meg"-kategória... :-D
2019. márc. 26. 21:04
 16/39 A kérdező kommentje:
Megmondom neki ma, hogy nem fekszem le vele. Biztos cirkuszolni fog, meg telón hívsogálni, hogy most akassza magát fel, dehát valahogy kibirom. Erősnek kell lennem
2019. márc. 26. 21:07
 17/39 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy? 18 éves lány még elnéz ilyesmit, mert tapasztalatlan, de ha idősebb vagy mint 18 akkor ritka naiv és buta vagy. Ilyen embert messziről kerülnek az okos nők, mert ahogy jobban kiismerted egyre több beteges tulajdonsága jönne elő. Tiltsd le és szakíts meg vele mindenféle kommunikációt a saját érdekedben. Ez egy elmebeteg.
2019. márc. 26. 21:08
 18/39 anonim ***** válasza:
82%
Lehet jobb lenne ha ezt a rendőröknek is jelentenéd hogy öngyilkossággal fenyegetőzik. Ha tényleg megtenné te lennél a hibás hogy nem jelezted senkinek ezt a dolgot pedig tudtál róla.
2019. márc. 26. 21:11
 19/39 anonim ***** válasza:
100%

EZzel a sráccal nem stimmel sok minden. Ne feküdj le vele és ne is találkozz vele. (lefekvés nélkül se)

Nagyon sok rossztól fogod magad megkímélni, ha nem találkoztok.

GOndolj bele mi fog rád várni! Már most is fenyegetőzik, féltékenykedik.

Az meg, hogy így kijelenti, hogy dugni akar, mindennek a teteje. Ne zalálkozz vele. Azon sem csodálkoznék, ha erőszakos lenne.

2019. márc. 26. 21:29
 20/39 A kérdező kommentje:
Jól van, nem fogok. Amúgysem tudtam volna megtenni vele a dolgot. Lehet nem is jönne be nekem élőben, mint férfi. Akkor meg ha így lenne, lehet ígyis követelné
2019. márc. 26. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!