Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele?
Figyelt kérdés
Sajnos nem mostanság voltam lánnyal, úgy érzem hogy meg kellene már répáznom valakit. Van egy lány (csinos) akit pillanatok alatt meg tudnék szerezni egy éjszakára, azonban hiába szép, még sincsen rá ingerem. :S (Biztos veletek is volt már ilyen, hogy vannak kicsit rondább lányok viszont nagyon szívesen megdöngetnétek őket. A szebbre meg nem mindig gerjedtek úgy.) Mit tegyek? intézzem be a mostanit, és hátha megjön hozzá időközben a kedvem, vagy hagyjam az egészet?2014. jan. 21. 18:29
1/5 anonim válasza:
Merre laksz ? Engem megdughatnál !
2/5 anonim válasza:
remélem sosem fogok olyan sráccal megismerkedni, amilyen te vagy.
3/5 anonim válasza:
Még nem vagy eléggé kiéhezve, mert akkor örülnél ennek a szép, csinos lánynak :)
4/5 A kérdező kommentje:
2#:
Fogalmad sincs hogy milyen vagyok, ebből a kérdésből nem derül ki. Vagy ha számodra igen, akkor eléggé szűk látótered van az emberek személyiségével kapcsolatban.
2014. jan. 21. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!