Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levél a párom kocsijára. De hova?
Segítsetek kérlek!
Írtam egy levelet a páromnak,beleraktam borítékba,és valahogy oda szeretném rakni a kocsijához.Ha le lesz húzva az ablak akkor nincs gond,mert bedobom,de ha nem akkor hova tudnám úgy rakni hogy ne vigye el senki viszont ő észre vegye?Meg hozzánk egész hétre esőt mondanak...
Gonoltam a szélvédőre...de nem tudom,nem vagyok benne biztos.
Valakinek van valami normális ötlete?
A válaszokat előre is köszönöm :D
Ablaktörlő lapát alá.
Esetleg ha félbe hajtod és nem fúj a szél a bal oldali visszapillantó tükörre ott biztos észreveszi
Szélvédőre ne...
"Mi ez a gagyi hirdetés itt már megint? Kukába vele"
Nem élünk még együtt,és már 2hete nem találkoztunk,munka és egyéb családi okok miatt és múlt hétvégén kicsit nem is össze vesztünk,hanem elmondtuk egymásnak a véleményünket kicsit eréjesebben.
És most pont úgy dolgozik hogy nekem haza felé útba esik ahol épp melóik,de ahogy ő sem futkoz be az én munkahelyemre így én sem akarok,meg nem is fogok.
Ezért írtam neki ilyen "bocsánatkérő"levél félét,és ezt szeretném hozzá eljuttatni.
Köszönöm az eddigi válaszokat :D
Ez a piros zacsi jó ötlet,nem is tudom miért nem jutott nekem eszembe ,mert úgyis mindig azon dühöng a párom hogy minden szarért megbüntetik,és még el sem ázik....hmmm köszi :)
Annál személyesebbet szeretnék.Meg a posta
nem opció(nem szeretnék bele menni a részletekbe de az nem jó,maradjunk ennyiben)
Azt mondod a postától "személyesebbet" szeretnél. Na de egy elázott/poros cetli olyan, éppen olyan mint a posta, sőt még igénytelenebb is boríték, és címzés nélkül. (mi van, ha azt gondolja, hogy még a bélyeget is meg akartad spórolni?)
Ha bocsánatot akarsz kérni, légy vagány és állj elé személyesen, ne egy kockás füzetlapon üzengess. Így a választ is azonnal megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!