Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok egy olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok egy olyan pasival, akinek a kocsijára ki van téve egy olyan tábla, hogy "vigyázz, szarul vezetek"?

Figyelt kérdés
2019. febr. 13. 13:30
 1/8 anonim ***** válasza:
67%
Nekem is van antisporting feliratú holmim, pedig amióta az eszemet tudom edzésre járok. Ha nem rühellném az efféle kacatokt az autóban, poénból lehet én is tartanék néhányat. Ez olyan, mint a nőknél a "naés főzni sem tudok." Aztán meg olyan vacsorát rittyent, hogy a Onyx séfje is megirigyelné.
2019. febr. 13. 13:38
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon gáz az összes tábla amit kocsira kiraknak.A csávót ettöl még nem ismered.Lehet rendes jófej csak valószínű egy kicsit egyszerű :)
2019. febr. 13. 13:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen kirakható vicces táblák. Habár az én autómon egy sincsen, de jól szórakozom rajtuk.

"Apámtól a kettes érettségimért."

"A lóerő hiányát bátorsággal pótolom."

Nekem ez tetszett legjobban:

"Ne dudálj, ne villogtass! Küzdj!"

2019. febr. 13. 13:46
 4/8 anonim ***** válasza:

Az én kedvencem a "Dudálás hatására az autó hátrafelé irányított rakétavetői automatikusan aktivizálódnak" :D

Meg persze az "Ózon killer" - Wartburgon

De amúgy én T betűt teszem ki örökre, mivel SOSEM fogok jól vezetni. A hozzám hasonlóak nem is tudnak, mivel a tér-érzékelésem sosem lehet jó. Még gyalog se.

2019. febr. 13. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:
67%

Az enyémen csak két matrica van. Egyik "dudálj csak nyugodtan, épp tárat cserélek"

Másik" ne kövess, mert én is eltévedtem"

Ezekről tudom, hogy az én autóm.

Azt még nem vettem észre, hogy egyetlen nő is megnézte volna.

2019. febr. 13. 14:10
 6/8 anonim ***** válasza:
30%
arra gondolnék, emelett a humora is szar.
2019. febr. 13. 14:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Előre látó......gondolt rád. :)

32/f

2019. febr. 13. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Simán randiznék egy szarul vezetővel.

Nekem olyan mind1. Én jól vezetek az a lényeg.

2019. febr. 13. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!