Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ki szimpi itt nektek, kivel randiznátok?
Figyelt kérdés
2019. febr. 2. 00:50
1/7 anonim válasza:
Ha szingli lennék, akkor a Land of Confusionra és El Nathanra lennék kíváncsi.
2/7 anonim válasza:
Vannak itt jó válaszok.. viszont kép nélkül nem állítanék ilyet senkiről, hogy randiznék vele, bocsi:) na meg főleg úgy, hogy nem lehet azt sem tudni minden felhasználóról, hogy fiú-e vagy lány.......
3/7 anonim válasza:
Gondolom azoknak szól a kérdés, akik már váltottak egymással privát üzenetet és megtörtént a képcsere is közöttük.
4/7 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a válaszok stílusára gondol, az alapján ki a szimpatikus. Nekem pl "Rockarc" vagy a T4 de ő nő :D mint megtudtam. Illetve van egy válaszoló, csak úgy ír alá, hogy: F/32.
De most hirtelen nem jut eszembe a többi név. Valami anxious exodus vagy mi :D
5/7 anonim válasza:
Van itt pár szimpatikus válaszadó, de ez nem egyenlő azzal,hogy mindannyiukkal randiznék is :)
6/7 anonim válasza:
Red Vixennel beszélgetnék.
Ha ő férfi egyáltalán.
7/7 anonim válasza:
4-es vagyok, eszembe jutott még "ókori fényképész". Ő is szimpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!