Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok. Milyen az a férfi ideál számotokra, akivel szívesen randiznátok?
Nekem a legfontosabb hogy kezeljen egyenlokent ne alazzon ne nézzen le
Ne érezze magát a férfi felsőbbrendűbbnek nalam csak azért mert farka van
Ne kezeljen úgy mint egy hazirabszogat ne csináljon úgy mintha egy szállodában élne ahol minden kénye kedve szerint van
Olyan férfit szeretnek aki nem akar gyereket ,van humora , szeret utazni bulizni szórakozni
Elfogadja azt hogy egyenlő felek vagyunk és nem akar ledominalni irányítani stb
intelligens, tisztelettudó, kedves.
hát mondjuk valaki, aki nem egy állat, aki a farka után megy, hanem van értékrendje. durva.
Tisztel, mosolygós, kedves velem, ápolt.
Tökéletes randi hely számomra egy kirándulás valami dombos erdős helyen.
Nem tartozom az átlaghoz, érdeklődésem meglehetősen nehéz felkelteni. Azonban ha ez megtörténik és megbecsülést érzek, ragaszkodásom mély és valódi. Tüzes természetem miatt egy kisebb lángon pörgő emberre hamar ráunok, ezért olyasvalakire van szükségem, aki hozzám hasonlóan energikus, ugyanakkor gyengéd és tapintatos, így nem sebzi meg a szívem ha feltárom neki.
Közös progi kedv-és energiafüggő, van, amikor futnék, máskor egy séta tökéletesen megfelel.
#nemkerekprivatot -.-
Az intelligens és művelt embereket kedvelem leginkább, akikkel mindenről lehet beszélgetni. A tudásra nagyon felnézek. Fontos még a közös értékrend, erkölcs, és hogy akarjon családot.
Külső: legyen egy szimpatikus arcberendezése az illetőnek és inkább a magasabbak közé tartozzon (én 182 cm vagyok). A többi lényegtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!