Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság gáz levelet írni egy lánynak?
Egyedi és nagyon szép gesztus. Én értékelném.
Azonban ez csak az első levél legyen abból kifolyólag, hogy a fb-os üzenetváltás sokkal gyorsabb és praktikusabb, ha meg szeretnéd jobban ismerni a másikat. Egy kézzel írt levél mire odaér a címzetthez, addig már neten kb 30-szor tudtok levelet váltani.
Párom és köztem 200 km van, eleinte leveleztünk, aztán áttértünk a skype-ra az sokkal jobb, mint chatelgetni.
Mire odaér a levél Tinderről négyen meghúzzák.
Én is gondoltam már ilyenre, de nem hinném, hogy sok nőnek bejönne ez a mai világban.
Nekem is tetszene, értékelném a gesztust, meg azt is, hogy nem egy manapság már sablonos megoldást alkalmaz, és nem virtuálisan akar ismerkedni.
20/L
Imádnám!
Tudnám rólad, hogy nem egy rövid kalandra kellek, hanem tartós érzelmes kapcsolatra számíthatok, így el tudom dönteni szeretnélek-e jobban megismerni, vagy még nem vagyok készen egy hosszú kapcsolatra. A második esetében sem lenne szívem Téged elküldeni, hanem esélyt adnék magamnak, és Neked, hogy jobban meg tudjalak ismerni, még kapcsolaton kívül.
Nagyon szép gesztus, igazán egyedi!
Kívánom, hogy járj sikerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!