Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság gáz levelet írni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság gáz levelet írni egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon aranyos, kedves lány, akit meg szeretnék jobban ismerni. Találkoztunk egy túra közben beszélgettünk és nagyon megtetszett. A gond csak az, hogy 170 km-re lakik tőlünk. Arra gondoltam, hogy írok neki egy levelet (rendes, kézzel írottat), mert nem szeretek Facebookon keresztül ismerkedni. Mit gondoltok a dologról? Nektek hogy tetszene?

2017. ápr. 9. 18:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
38%

Csináltam már ilyet. Nem pont ilyet, mert én levelet nem írtam, egyszerű meglepit küldtem így. Örült neki a lány, sőt az egész családja le volt taglózva. Csináltam más hasonló kaliberű gesztusokat is, de a végén nem én lettem a befutó. Lehet nem is baj. De én itt fejeztem be azt, hogy ilyen dolgokat megtegyek egy nőért.

Szóval lehet, hogy itt most tuti befutónak tűnik ez az ötlet, de szólok, hogy ez csak egy jó beugrónak elég. Férfiak 90%-a soha az életben nem csinál ilyen kedvességeket a nőknek és nézd meg, hogy némi kivétellel mindnek van nője. Sőt van amelyik kéthetente másikat kefél.

De próbáld, meg. Legrosszabb eset az, hogy semmi nem lesz. Az meg akkor is könnyen megtörténik, ha el sem küldöd a levelet.

2017. ápr. 10. 13:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon örülnék neki.
2017. ápr. 12. 02:20
 13/15 anonim ***** válasza:
De most ne értsétek már félre, nem egy levél a belépő a punciba. Ha valakinek nem vagy szimpatikus, nem fog csak azért lefeküdni veled, mert írtál egy levelet.
2017. ápr. 12. 02:26
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem akarok szexelni vele, ko.
2017. ápr. 12. 20:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Komoly kapcsolatra vágyok
2017. ápr. 12. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!