Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy életemben először randizási időszak alatt elutasítottak? 21/l
Kérdező!
A sikertelen pasik átka lesújtott rád. Most visszakaptad mindazt a gonoszságot, amit e pasik ellen elkövettél, amikor visszautasítottad őket.
Muhahahahaha!
"plusz szemléltetem hogy nem csak a fiúknak van nehéz dolga, hanem egy lánynak is ha visszahúzódó természetű!"
Most komolyan. Én már nem veszem magamra, hogyha elutasítanak, volt barátnőm, lesz is még, nem arról van szó, hogy teljesen összetörtek.
Viszont! Régebben igen is rosszul esett. Azért kedves kérdező, az hogy téged életedben először elutasítottak, ne hasonlítsuk már ahhoz, hogy átlagosan egy férfit 5-ből 4 nő elutasít, és nem engedheti meg magának, hogy nem próbál ő nyitni, mert ha nem nyitni ő, eléggé valószínű, hogy nem fognak odamenni hozzá, ha csak nem olyan férfi (egzisztenciális, jó képű), akihez egyébként oda mennek a nők. Ezen kívül, ha nem megy oda, majd oda megy más, emiatt van az, hogy a nőknek van lehetősége választani.
Én büszke férfi vagyok, sok nővel voltam már, nem gondolom sikertelennek magamat párkeresésben, viszont ez non-szensz, hogy a férfiaknak valljuk be eléggé "nehézkes" a társkeresés egy néhány éve, még a nők karba tett kézzel válogatnak és szortíroznak és ezt próbáljuk beállítani úgy, mintha mindkét nemnek nehéz lenne párt találnia. Annyit esetleg alá írok, hogy mindként nemnek nehéz NORMÁLIS párt találnia, de hogy a férfiak sokkal több csalódáson mennek át míg eljutnak egy nőhöz, mint fordítva, az is biztos. Továbbra sem tudlak sajnálni egy kicsit sem.
"biztos jó ember lehetsz ha örülsz más szomorúságának. volt gyerekszobád?"
Nem volt. Viszont mindenki azt kapja, amit megérdemel. Te is, Kérdező.
Vagy azt gondolod, hogy mások semmibevevése annyiban marad?
16os miért bántod a kérdezőt? ismered őt hogy ilyeneket mondasz? A sikertelen pasik nem véletlenül sikertelenek, ezt mindenki tudja, mert ha a lecsúszott alkesz 55 éves hapsi aki bepisál behugyál is több nőt dug meg mint ti, arról nem a kérdező tehet.
Kérdező, naív vagy, komoly kapcsolat, de második randin le akar fektetni aztán ha nem mész bele lekoptat, szerintem örülnöd kéne a dolognak!
21f
Ugyanúgy, mintha egy szakítás lenne ,csak ez rövidebb ideig tart.
Igen, ez kellemetlen. Sőt,vannak ennél rosszabb dolgok is. Ettől függetlenül kell időt szánni arra, hogy feldolgozd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!