Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit akarnak tőlem a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit akarnak tőlem a nők, miután elutasítottak?

Figyelt kérdés
Ha bepróbálkozom egy nőnél, és ő elutasít, én akkor ezt felfogom, és onnantól soha többé nem próbálkozom nála, viszont többször előfordult már, hogy miután elutasított és én leszálltam róla, a csaj kezdett el engem keresni, és majdhogynem ő akart már bepróbálkozni nálam, meg magyarázkodott, hogy nem is akart elutasítani stb. Nem vágom, h miért tesznek ilyet a nők, ha egyszer elutasított, akkor utána mi a tökömet akar tőlem?! Csak mert én ilyen játékokba nem megyek bele, velem senki nem szórakozhat, nekem azt mondja, h nem, akkor én továbblépek. Nem fogok fölöslegesen küzdeni olyan nőért aki elutasított. Vagy most komolyan van olyan nő, aki azt hiszi, hogyha nemet mond, azután én tovább fogok próbálkozni nála?! Hát egy frászt fogok!

2015. nov. 18. 18:37
 1/4 anonim ***** válasza:
én nő vagyok,de ezt én se értem :)
2015. nov. 18. 18:42
 2/4 anonim válasza:
lehet, hogy csak tartalékba akar tenni,amíg nem talál jobbat vagy csak szimplán játszadozik veled
2015. nov. 18. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Sokak egója hirtelen mélyrepülésbe kezd, ha nincs ki udvaroljon.. Sokan meg játszmáznak és taktikáznak, ahelyett, hogy egyenesen álljanak a dolgokhoz.

Szerintem igazad van. Rengeteg normális lány van, aki nem játszadozik (még ha sokan nem hiszik ezt el), miért pazarolnád az időd olyanra, aki igen.

2015. nov. 18. 19:20
 4/4 anonim ***** válasza:

ezt az undormány magatartást én is tapasztaltam már, ha én mondok valamit, vagy próbákozok az úgy nem jó.. mert vagy van valami kifogás, vagy valamibe bele kell kötni.

egyből elvagyok küldve levagyok hordva mindennek, de ha a Nő mond, tesz, csinál, valamit, az úgy van kész!. nem szólhatsz bele, mert sérül a kis lelke és azzal megint az van hogy sértve érzi magát, sajnáltatva magát és ott hagy hogy hogy képzeled. (ezzel tartják zsarolásba az ellenkező nemet, hogy az legyen amit ők akarnak)

Hát ugye Normál esetben vagyis hivatalosan elterjedve úgy van hogy a Férfi kezdeményezzen, meg hogy ugye ő legyen a domináns, "vezető. mert ugye jó az elvileg nekik előny ha a férfi tudja mit akar.legalább is sokszor ezt hangoztatják, de igy akkor ez most mi a.. ?? csicska ez a társadalom. És akkor meg ugye mutogatnak, meg gúnyt üznek abból hogy milyen töketlenek a pasik , és akkor ők vannak felháborodva

2015. nov. 20. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!